søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til Athen

SAS flyver dig fra København til hovedstaden Athen. Athen er et af de ældste byer i verden og betragtes som et af de vigtigste byer for det vestlige samfunds grundlag. Den græske by er fyldt med seværdigheder, som du ikke må glip af.

Find dit København Athen fly her

 

København Athen fly – Flyv direkte med SAS

Når du flyver direkte med SAS tager flyveturen 3 timer og 15 minutter. Om sommeren kan du flyve dagligt til Athen med direkte fly. Om vinteren er der færre afgange, men stadig flere afgange om ugen. Du lander i Eleftherios Venizelos lufthavn, hvor du kan tage metro, bus eller tog videre.

Vil du finde billige flybilletter til Athen? Så kan du tjekke vores lavpriskalender, hvor vi altid har aktuelle tilbud. 
 

Oplev Athen

I Athen ligger Akropolis – det gamle tempelområde, som ligger på toppen af en klippe. Herfra får du en fantastisk udsigt til byen. Her ligger flere smukke templer som Parthenon med de ikoniske tynde søjler.

Agoraen er en historisk markedsplads, som i dag er en skøn ruin. Athen er både en antik og moderne by på samme tid. Der er derfor mange forskellige oplevelser. Besøg den smukke Astir strand, som kun ligger 13 kilometer fra centrum.

Athen byder på spændende gadekunst, både på gaderne, bygninger og på kvarterer som Gazi og Monastiraki. Gadekunsten består blandt andet af politiske og sociale budskaber, og du vil kunne se mere end 2000 værker.

Besøg Psirri, som er et boho-distrikt med stærk græsk karakter. Her finder du hyggelige caféer og spændende butikker. Det fantastiske ved at spise i græsk er ikke kun den græske mad, men at mange spisesteder ofte har en fantastisk udsigt til byen.
 

Altid inkluderet i dit København Athen fly 

Du skal flyve med SAS videre til Athen, og vi har tænkt på det hele, både før, under og efter din rejse. Vi har sørget for at inkludere en masse fordele i din flybillet, så du får den bedste rejse:

 

Vil du kun medbringe håndbagage til Athen? Så kan du med fordel flyve med SAS Go Light, og kun medbringe håndbagage på max 8 kg. samt en mindre personlig taske. Du kan også tjekke alle vores rejseklasser, og vælge den, der passer dig bedst.