søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til Amsterdam

Direkte fly fra København til Amsterdam hver dag 

Flyv med SAS til Hollands hovedstad – Amsterdam. Vi har flere daglige afgange fra København til Amsterdam, så du nemt kan finde en afgang, der passer ind i din kalender. Rejsen tager ikke mere end halvanden time, du kan derfor kun lige akkurat nå at nyde en kop kaffe og læse dagens avis, inden du lander. 

Book din rejse fra København til Amsterdam nu 
 

Inkluderet i din flybillet fra København til Amsterdam 

Selvom turen fra København til Amsterdam ikke er lang, skal du ikke mangle noget. Af den grund har vi tilføjet lidt ekstra fordele til din billet, som du kan nyde godt af, uanset hvilken rejseklasse du vælger. Se de mange fordele nedenfor: 

• 1 x 8 kg håndbagage

• Kaffe og the ombord

Sædevalg 30 timer før afrejse 

• Dagens avis i SAS App

24 timers fortrydelsesret

• Op til 90 % børnerabat

Online check-in

• EuroBonus-point
 

Er du nysgerrig efter at se, hvad vores forskellige rejseklasser indeholder af fordele, kan du læse mere her
 

Billige fly fra København til Amsterdam 

Leder du efter billige flybilletter fra København til Amsterdam? Hvis du ikke allerede har tjekket vores lavpriskalender, bør du gøre det, inden du bestiller fly fra København til Amsterdam. I vores lavpriskalender finder du flybilletter til en fordelagtig pris. Det gælder dog om at være hurtig, hvis du skal have fat i de bedste og billigste billetter! 

Book flybilletter fra København til Amsterdam nu i vores lavpriskalender

 

Optjen EuroBonus-point på din rejse fra København til Amsterdam

Er du vild med at rejse? I så fald vil SAS EuroBonus formentlig være noget for dig. Tilmelder du dig EuroBonus, får du nemlig endnu mere for dine penge. Hver gang du bestiller flybilletter og hotel, eller handler hos en af vores samarbejdspartnere, optjener du point, som senere kan bruges til at bestille nye billetter. Og det bedste af det hele – det koster ikke en krone. Det er derfor en oplagt mulighed at benytte, hvis du er glad for at rejse. 

Læs mere om SAS EuroBonus og tilmeld dig gratis her 
 

Transport til og fra Amsterdam Lufthavn 

Amsterdam- Schiphol Lufthavn er en af de største lufthavne i Europa. Lufthavnen er kun placeret 17,5 kilometer sydvest fra centrum af Amsterdam. Der er gode transportmuligheder til og fra lufthavnen, hvilket gør, at du hurtigt kan komme ind til centrum af Amsterdam, uanset hvilken transportform du vælger. 
 

Tog 

På under en halv time står du på banegården i Amsterdam (Amsterdam Centraal Station), hvis du tager toget. Det er derfor uden tvivl den hurtigste og nemmeste måde at komme ind til centrum på. Togene kører med 10–15 minutters mellemrum fra 06.00–00.30. Herefter kører toget kun en gang i timen. 
 

Bus 

Trafikken i Amsterdam er endnu mere hektisk end i København, men heldigvis er der indrettet særlige busbaner i Amsterdam, hvilket gør, at busserne kan undgå mange af køerne. Ønsker du at komme hele vejen ind til centrum af Amsterdam, skal du tage bus 370 fra lufthavnen (mod Amsterdam Marnixstraat). Bussen kører en gang hver halve time frem til midnat. 
 

Taxa

Du kan også let komme ind til centrum af Amsterdam med taxa, hvis prisen ikke er af betydning. Du finder taxaholdepladsen lige ude foran hovedindgangen til lufthavnen. 

Adresse til Amsterdam-Schiphol Lufthavn (AMS) 

Evert van de Beekstraat 202, 1118 CP Schiphol, Holland 

 

Værd at se i Amsterdam

Er du i tvivl om, hvad du skal opleve i den hyggelige storby? Så læs med her, hvor vi har samlet en række forslag til, hvilke seværdigheder du skal se, når du besøger Amsterdam. 
 

Anne Franks hus 

Under 2. Verdenskrig levede den jødiske pige Anne Frank og hendes familie i skjul i en lejlighed i Amsterdam. Desværre blev familien fundet af nazisterne i 1944, og fragtet til en af kz-lejrene, hvor alle i familien døde på nær Annes far. 

Anne Frank er en af de mest omtalte ofre fra Holocaust, hvilket særligt skyldes hendes dagbog, der blev fundet efter krigen. I dag er det muligt at se lejligheden, hvor Anne Frank og hendes familie gemte sig under krigen. Selvom du ikke har læst Anne Franks dagbog, er museet uden tvivl værd at besøge. 
 

Van Gogh-museet 

Vincent Van Gogh er unægtelig en af historiens mest berømte malere, som har beriget verden med en lang række enestående værker. Hvis du er interesseret i kunst, må du derfor ikke gå glip af Van Gogh-museet, hvor du finder den største samling af Van Goghs malerier. 

Vil du have endnu flere tips til en fantastisk og oplevelsesrig rejse til Amsterdam? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor du finder utallige artikler, der klæder dig på til en formidabel tur. 
 

Øvrigt 

Holland

Rejsemål med SAS

Rejseforsikring