søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til Alanya

SAS flyver dig fra København til Alanya – den skønne badeby i Tyrkiet. Alanya er kendt for sine smukke strande, spændende basarer og historiske steder. Alanya er en perfekt rejsedestination for dig, der både vil slappe af og opleve. 

Find dit fly fra København til Alanya

 

Fly fra København til Alanya

SAS flyver dig direkte fra København til Alanya. Flyveturen tager 3 timer og 40 minutter, og du lander i Gazipasa lufthavn. Lufthavnen ligger 30 minutter udenfor Alanya, og der er gode muligheder for transport ind til byen. Du kan tage taxa, bus eller udleje bil. Busserne er billige og busturen fra lufthavnen tager cirka 50 minutter. Husk at du kan parkere gratis i Københavns Lufthavn.

 

Oplev Alanya

Når du befinder dig i Alanya, er det vigtigt at besøge en tyrkisk hamam. Det er en gammel tyrkisk tradition, som fornyer din hud og beroliger dit sind. Oplev wellness på tyrkernes måde, og få skrubbet huden, inden du tager videre til strandene, for at ligge under solen. Smag på det tyrkiske køkken og tyrkisk morgenmad, som er et langt måltid med mange retter.

De mest populære strande i Alanya er Kleopatra-stranden, skildpaddestranden, Dogu Halk Plaji og Belediye Plaji. I nærheden af strandene vil du altid finde cafeer, barer og restauranter.

Besøg Kizil Kule, som er et smukt, rødt tårn eller byens fæstningsværk, for at blive klogere på historien.

Vil du finde billige København Alanya fly? Så tjek vores lavpriskalender, hvor vi altid har aktuelle tilbud. 

 

Altid inkluderet i dine flybilletter til Alanya

Du skal flyve med SAS videre til Alanya, og vi har tænkt på det hele, både før, under og efter din rejse. Vi har sørget for at inkludere en masse fordele i dit København Alanya fly, så du får den bedste rejse:

 

Vil du kun medbringe håndbagage til Alanya? Så kan du med fordel flyve med SAS Go Light, og kun medbringe håndbagage på max 8 kg. samt en mindre personlig taske. Uanset rejseklasse, så får du altid en behagelig tur med SAS. Du kan tjekke de forskellige rejseklasser her, og vælge den, der passer dig bedst.