søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra Billund til Oslo

SAS flyver dig videre til hovedstaden Oslo, hvor der er forskelligt at opleve. Om det er sommer eller vinter, så har Oslo fantastiske muligheder for at opleve natur. Se de mange seværdigheder og smag på det moderne byliv i Oslo med SAS. 

Find dit fly fra Billund til Oslo her 
 

Flyv direkte med SAS – Billund Oslo

SAS flyver dig fra Billund videre til det spændende Oslo – en by i rivende udvikling. Flyveturen direkte fra Billund til Oslo tager 1 time og 10 minutter. I din rejse fra Billund til Oslo får du en dejlig kort tur og fordele inkluderet i dine flybilletter.

Vil du finde billige flybilletter fra Billund til Oslo? Tjek vores lavpriskalender, hvor vi altid har aktuelle tilbud. 
 

Oplev hovedstaden Oslo

Oslo er en by i udvikling – derfor sker der noget nyt hele tiden. Oslo har først og fremmest en fantastisk natur, der kan nydes året rundt. Her er gode muligheder for shopping, hvis du tager til Karl Johan strøget, og arkitekturen er spændende med både nye og gamle bygninger.

Muligheden for at opleve kunst og historie er stærk med attraktioner som Operahuset, Kongeslottet, Vigelandsparken – og meget mere. Tag til Akerselva for at se den smukke vilde flod, der løber gennem hele byen. Prøv de forskellige naturaktiviteter i Oslo, og få taget nogle uforglemmelige billeder. 
 

Inkluderet i dine flybilletter fra Billund til Oslo

Din rejse går videre til Oslo, og vi har sørget for at inkludere en masse fordele i din flybillet, så du kan nyde dem under din rejse:

 

Vil du hellere kun medbringe håndbagage til Oslo? Så kan du med fordel flyve med SAS Go Light, og kun medbringe håndbagage på max 8 kg. samt en mindre personlig taske. Du kan læse om vores rejseklasser, og vælge den, der passer dig bedst.