søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra Aalborg til København

SAS flyver dig til hovedstaden København. Hovedstaden byder på oplevelser til enhver og alle. København er kendt for sine smukke slotte, middelalderlige arkitektur, cykelkultur, vandet og det moderne byliv. København er en storby med sin helt egen charme. Oplev København med SAS. 

Find dit Aalborg København fly her
 

Aalborg København fly – Flyv direkte med SAS

Flyv direkte til København fra Aalborg med SAS. Flyveturen tager 40 minutter fra Aalborg Lufthavn, før du befinder dig i Københavns Lufthavn.  Husk at du kan parkere gratis i Aalborg Lufthavn. Selvom din tur er kort, sørger vi altid for en behagelig tur hos SAS – uanset rejseklasse. Du kan tjekke de forskellige rejseklasser, og vælge den, der passer dig bedst.

Leder du efter billige flybilletter til København? Så tjek vores lavpriskalender, hvor vi altid har aktuelle tilbud. 
 

Oplev København

København er hovedstad og storby og har mange seværdigheder at byde på. Byen har sin helt egen charme og københavnerkultur. Du kan ikke sige, at du har været i København uden en tur i Nyhavn. Det populære område byder på farverige huse langs kajen med en masse spisesteder og caféer. København har flere slotte med smuk arkitektur, som skal ses. Besøg Amalienborg Slot, der blev opført i 1750’erne, hvor flere af Kongehusets medlemmer har bopæl.

Rosenborg Slot er eventyragtigt og har en flot placering. Tæt på slottet ligger Kongens Have, hvor mange Københavnere mødes for at slappe af. Ved Christiansborg Slot holder Folketinget og Højesteretten, og her kan du få en guidetur.

Tivoli i København er elsket af enhver og alle. Her er der nemlig oplevelser året rundt tilpasset til alle årets sæsoner. Tag til Den Blå Planet – Nordeuropas største akvarium, og se havets dyr med dine venner eller børn.

Gå ind i det Rundetårn og gå helt til toppen for at se byen fra oven. I det Rundetårn skrev H.C. Andersen nogle af sine historier, og det er det ældste observatorium i Europa, som stadig fungerer. København er fyldt med spændende museer – Tag til Statens Museum for Kunst eller Ny Carlsberg Glyptoteket, som blot er to museer ud af mange.

København har de bedste muligheder for shopping – Tag til Strøget, hvor du kan finde danske og internationale brands samt store designermærker. København har et middelalderligt præg med gamle huse og brostensbelagte gader, som gør København helt speciel. 
 

Inkluderet i dit Aalborg København fly

Du skal flyve med SAS videre til København, og vi har sørget for at inkludere en masse fordele i din flybillet, så du får den bedste rejse:

 

Vil du kun medbringe håndbagage til København? Så kan du med fordel flyve med SAS Go Light, og kun medbringe håndbagage på max 8 kg. samt en mindre personlig taske.