Fly Stockholm Stavanger

Book fly fra Stockholm til Stavanger i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Stockholm til Stavanger i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Stockholm og Stavanger, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Fly Stockholm Stavanger – Oplev Stavanger

Stavanger kalder på aktiviteter og naturnydelse. Tag på vandreture langs den smukke kyst og Stavangers vilde strande. Eller bestig Preikestolen, der er en af Norges topattraktioner og giver dig en enestående udsigt ud over fjorden og den smukke natur i Norge. Du kan også vælge at tage på sejlture på Lysefjord og se kysten fra vandet.  

Blot en lille gåtur fra Stavanger Centrum finder du Gamle Stavanger – et idyllisk område med brostensbelagte gader og hvide velbeholdte træhuse. Særligt om sommeren, når alt blomstrer, kan du opleve autentisk norsk idyl.

Er nye kulinariske oplevelser en stor del af din rejselyst? Hengiv dig til madoplevelser ud over det sædvanlige i Stavanger. Med friske råvarer udplukket direkte fra den norske natur og fisk og skaldyr fra de norske have, er du sikret en god oplevelse for ganen. 

Besøg Stavanger med familie, venner eller din kære – der er oplevelser til enhver rejsende. 

Vil du have endnu mere inspiration? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor alle vores bedste rejsetips til Stavanger er samlet.

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Arlanda Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra Stockholm til Stavanger i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Arlanda LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Stavanger i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Arlanda lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig