Fly Stockholm Malmø

Book fly fra Stockholm til Malmø i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Stockholm til Malmø i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Stockholm og Malmø, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Fly Stockholm Malmø og oplev det sydlige Sverige

Malmø har et rigt kulturliv og der er masser af aktiviteter for dem, der ønsker at opleve det. Blandt andet afholdes Malmøfestivalen årligt i august – en uge fyldt med dragebådskonkurrencer, koncerter, shows, dans, teater og meget mere. Alle koncerter er gratis, og der er mange parker i Malmø, hvor man kan hænge ud. Den største er Pildammsparken, som er en smuk park på 45 hektar og som ligger omkring en sø.

Fly Stockholm Malmø og oplev Sveriges tredjestørste by, som længe har været en industri- og handelsby af betydning. I dag tiltrækker Malmø Universitet studerende til byen, samtidig med at nærheden til København og dannelsen af Øresundsregionen gennem Øresundsbroen giver en nærhed til Europa, som ikke tidligere har været der.

Kommunen markedsfører sig selv som ”mangfoldighedens og mulighedernes by”. Passende nok, da der bor mere end 160 nationaliteter i kommunen, som sammen taler mere end hundrede sprog. Det bedste sted at opleve denne internationale stemning er ved Möllevångstorget, som er en dynamisk del af byen og helt sikkert har noget for enhver. Fly Stockholm Malmø og oplev den skånske by.

Vil du have endnu mere inspiration? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor alle vores bedste rejsetips til Malmø er samlet.

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Arlanda Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra Stockholm til Malmø i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Arlanda LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Malmø i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Arlanda lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig