Fly Stockholm København

Book fly fra Stockholm til København i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Stockholm til København i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Stockholm og København, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Fly Stockholm København – Seværdigheder

København er hovedstad og storby og har mange seværdigheder at byde på. Byen har sin helt egen charme og københavnerkultur. Du kan ikke sige, at du har været i København uden en tur i Nyhavn. Det populære område byder på farverige huse langs kajen med en masse spisesteder og caféer. København har flere slotte med smuk arkitektur, som skal ses. Besøg Amalienborg Slot, der blev opført i 1750’erne, hvor flere af Kongehusets medlemmer har bopæl.

Rosenborg slot

Rosenborg slot er eventyragtigt og har en flot placering. Tæt på slottet ligger Kongens Have, hvor mange Københavnere mødes for at slappe af. Ved Christiansborg Slot holder Folketinget og Højesteretten, og her kan du få en guidetur.

Tivoli

Tivoli i København er elsket af enhver og alle. Her er der nemlig oplevelser året rundt tilpasset til alle årets sæsoner.

Den blå planet

Tag til Den Blå Planet – Nordeuropas største akvarium, og se havets dyr med dine venner eller børn.

Rundetårn

Gå ind i det Rundetårn og gå helt til toppen for at se byen fra oven. I det Rundetårn skrev H.C. Andersen nogle af sine historier, og det er det ældste observatorium i Europa, som stadig fungerer.

Museer

København er fyldt med spændende museer – Tag til Statens Museum for Kunst eller Ny Carlsberg Glyptoteket, som blot er to museer ud af mange.

Shopping

København har de bedste muligheder for shopping – Tag til Strøget, hvor du kan finde danske og internationale brands samt store designermærker. København har et middelalderligt præg med gamle huse og brostensbelagte gader, som gør København helt speciel. 

Vil du have endnu mere inspiration? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor alle vores bedste rejsetips til København er samlet.

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Arlanda Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra Stockholm til København i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Arlanda LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til København i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Arlanda lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig