Fly Stockholm Faro Algarve

Book fly fra Stockholm til Faro Algarve i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Stockholm til Faro Algarve i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Stockholm og Faro Algarve , som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Fly Stockholm Faro – Seværdigheder og mad

Faro har meget at byde på. Oplev f.eks. den gamle havnemarine, kirken Igreja do Carmo, fascinerende museer, den historiske bykerne med spændende bygninger og de hyggelige torve. Nationalmonumentet Faros katedral, der blev grundlagt i 1200-tallet, er også et must for den interesserede. Som du kan se, er der mange oplevelser at glæde sig til, når du besøger denne smukke portugisiske by.

Maden i Faro er af høj kvalitet, og der er flere steder med traditionel portugisisk mad. Et spændende måde at opleve både byen og maden på, kan være at tage på en madvandring som f.eks. Eating Algarve Food Tours. På en madvandring bliver du på en sjov måde introduceret for både mad og by. Book fly Stockholm Faro i dag og nyd Portugals madkultur i en spændende ramme!

Fly Stockholm Faro og opdag Algarve

Faro er Algarves største by og ligger en kort busrejse fra strandene. Faro er ikke en typisk turistby, men tilbyder i stedet en mere autentisk portugisisk oplevelse. Da Faro er regionens hovedstad, er der gode forbindelser til andre destinationer som Lagos, Quarteira eller et andet kyststed. Fly Stockholm Faro og rejs rundt i den fantastiske region Algarve!

Strande

Regionen Algarve er bl.a. kendt for sine smukke strande. Nedenfor følger nogle, du ikke må gå glip af på din rejse.

Lagos

Lagos ligger ca. 1 time og 40 minutter fra Faro og er derfor et godt dagsturmål. Lagos er kendt for sine unikke klippeformationer, der løber ud i havet. Lagos var også afrejsested for flere opdagelsesrejsende i 1400-tallet og rummer flere unikke historiske bygninger og monumenter. Stranden med klippeformationerne hedder Praia de Dona Ana og har krystalklart vand og ligger behageligt i læ for vinden.

Praia da Falésia

Praia da Falésia er en seks km lang strand, der ligger ved byen Vilamoura ca. 40 minutter fra Faro. Praia de Falésia er en lang og klassisk badestrand af højeste kvalitet. Der er faciliteter, der gør strandlivet lettere, såsom toiletter, caféer og restauranter. Om sommeren arbejder livreddere på denne børnevenlige strand.

Transport fra Faro Lufthavn 

Faro Lufthavn er placeret 6 km fra centrum af Faro. Ligegyldig hvilket transportmiddel du benytter, tager det under 30 minutter at nå ind til centrum.  

Biludlejning Faro

En god måde at opleve området Algarve på er ved at leje en bil. På den måde kan du hurtigt og nemt komme rundt og opleve de ting, du gerne vil, da du ikke er afhængig af bus- og togtider. Du kan leje en bil i lufthavnen, men vi anbefaler dog, at du bestiller den hjemmefra, så den står klar, når du ankommer.  

Bus

Ønsker du at benytte den billigste transportløsning, anbefaler vi at komme til centrum vha. bus. I lufthavnen kan du enten tage bus nr. 14 eller 16 til Faro centrum. Begge busruter kører regelmæssigt, og det tager ikke mere end 20 minutter at komme fra lufthavnen ind til centrum. 

Taxa

Tag en taxi fra Faro Lufthavn ind til centrum, hvis du vil nå frem hurtigst muligt. En taxi ind til centrum af Faro lidt over 15 minutter. Vær dog opmærksom på at priserne kan variere i løbet af dagen. 

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Arlanda Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra Stockholm til Faro Algarve i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Arlanda LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Faro Algarve i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Arlanda lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig