Fly Oslo Napoli

Book fly fra Oslo til Napoli i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Oslo til Napoli i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Oslo og Napoli, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Fly Oslo Napoli – Værd at se

Napoli har overvældende mange spændende attraktioner heriblandt Teatro San Carlo, Piazza Matteotti, Palazzo Reale, San Francesco di Paola og Palazzo Serra di Cassano blot for at nævne få. I det følgende kan du få lidt inspiration til din rejse.  

Bjerget Vesuvius

I baggrunden af Napoli tårner vulkanen Vesuvius, som i år 79 var i udbrud, og er årsagen til at Pompeii og Herculaneum blev begravet. I dag er det muligt at komme op og se vulkanen på en guidet tur.  

San Carlo operahus

Besøger du Napoli, må du ikke snyde dig selv for at opleve San Carlo operahus, som er et mest berømte operahuse i verden. Dens popularitet skyldes dels den enestående akustik og dels den smukke indretning i bygningen.

Vil du have endnu mere inspiration? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor alle vores bedste rejsetips til Napoli er samlet.

Transport fra Napoli Lufthavn 

Napoli lufthavn der officielt bliver kaldt Aeroporto Internazionale di Napoli er placeret kun 7 km fra centrum af Napoli, det tager derfor ikke lang tid at komme ind til byen fra lufthavnen.  

Bus 

Fra Napoli lufthavn har du mulighed for at tage en bus ind til togstationen, færgehavnen eller Piazza Municipio, der er placeret i Napolis bymidte.  

Taxa

Ønsker du at nå frem til bestemmelsesstedet hurtigst muligt, kan du også tage en taxi. Taxaholdepladsen er placeret tæt ved terminalens udgang.  

Biludlejning Napoli Lufthavn 

Hvis du ønsker at komme ud og se et større område af Syditalien, kan det klart anbefales at leje en bil. I lufthavnen kører der en gratis shuttlebus fra terminal 1 ud til det område, hvor de forskellige biludlejningsselskaber holder til. Busserne kører hver femte minut hele dagen fra tidlig morgen til sen aften.

Det er en god idé at bestille bilen inden afrejse, så den står klar, når du ankommer. På den måde er du også sikker på at få den model, du ønsker, og som passer til din rejse. 

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Gardermoen Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra Oslo til Napoli i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Gardermoen LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen, Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Napoli i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Gardermoen lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig