Fly Billund Gdansk

Book fly fra Billund til Gdansk i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Billund til Gdansk i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Billund og Gdansk, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Fly fra Billund til Gdansk – Seværdigheder

Hvis du bestiller flybilletter til Gdansk, får du mulighed for at opleve den fantastiske kultur og historie, der findes i byen. Gdansk byder på mange flotte seværdigheder. Hvis du rejser fra Billund, er der mange steder, vi anbefaler dig at besøge. Her har vi samlet nogle forslag.

Mariakirken

Mariakirken er verdens største murstenskirke og den største sakrale bygning i Polen. Kirken, som selvfølgelig er kendt for sin størrelse, kan rumme op til 25.000 besøgende på én gang. Desuden er kirken godt kendt for en astronomisk urtavle, som ikke kun kan vise tid og dato, men også månefaserne, samt månens, solens og planternes position. Vi anbefaler, at du besøger kirken kl. 12.00 om formiddagen, da figurerne af de tolv apostler viser sig.

Gamlebyen og Kongens Vej

Hvis du besøger Gdansk, anbefaler vi, at du afsætter tid til en tur i gamlebyen og langs gågaden Dluga. I gamlebyen kan vi garantere, at du finder smukke bygninger, historiske monumenter og spændende stoppesteder. Hvis du besøger gamlebyen, kan du også vælge at følge Kongens Vej, som Kongen gjorde i sin tid. Gaden er i dag en gågade, og byder på restauranter, hyggelige butikker og historiske bygninger. Kongens Vej fører dig gennem store dele af centrum og dermed også langs flere af byens store seværdigheder, herunder tre af byens pragtfulde porte, Brama Wyzynna, Zlota Brama og Zielona Brama.

Grand Arsenal

Grand Arsenal, eller Wielka Zbrojownia, er en af de bedst vedligeholdte bygninger fra renæssancen i byen. Bygningen, som stammer fra 1600-tallet, fungerede indtil 1800-tallet som byens arsenal, men fungerer i dag som et kunstgalleri under Gdańsk Academy Of Fine Arts. Her afholdes kunstudstillinger fra tid til anden. Da der ikke er permanente udstillinger i bygningen, er det ofte lukket for besøgende. Til gengæld kan du besøge en spændende vinbar i bygningens første etage.

Vil du have endnu mere inspiration? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor alle vores bedste rejsetips til Gdansk er samlet.

Fly Billund Gdansk – Tranport til og fra Gdansk Lufthavn  

Gdansk Lufthavn er en mellemstor moderne lufthavn, som er placeret kun 10 km fra centrum af Gdansk. Skal du besøge Sopot eller Gdynia, er de kun henholdsvis 11 og 23 km væk.   

Lejebil

Ude foran Gdansk Lufthavn finder du flere biludlejningsvirksomheder, hvor du med fordel kan leje en bil, hvis du gerne vil opleve lidt af oplandet til Gdansk.  

Ved du allerede på forhånd, at du ønsker at leje en bil, er det altid en god idé at booke en bil hjemmefra, da den på den måde står klar til dig, når du lander. Book din udlejningsbil her 

Tog 

Fra lufthavnen kan du tage SKM-togene ind til centrum. Disse tog kører med intervaller på 30 minutter til en time, afhængigt af hvor i Gdansk du skal hen. Togene kører både til Gdansk-Wrzeszcz og Gdansk-Glowny, som er hovedstationen i byen. Togene finder du lige uden for terminalen.

Bus  

Den billigste måde at komme ind til centrum på er med bus. Tag bus 210B fra lufthavnen ind til centrum, det tager omkring 30 minutter.   

Taxa 

Foretrækker du at tage en taxa fra Gdansk Lufthavn ind til centrum, finder du taxaholdepladsen udenfor hovedindgangen til terminalen. 

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Billund Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser Billund Gdansk i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Billund LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde eller komme hurtigere til gaten.

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig