søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til Birmingham

Inkluderet i dit fly fra København til Birmingham 

Leder du efter gode flybilletter fra København til Birmingham? Flyv med SAS til Birmingham på under to timer, og nyd godt af de mange fordele der er inkluderet i vores flybilletter.  

For os er det vigtigt, at du har det godt under hele din rejse, hvis du vælger at flyve med SAS fra København til Birmingham. Bliv klogere på alle fordelene nedenfor: 

Har du kun håndbagage – vælg SAS Go Light 
 

Optjen EuroBonus-point på dine flybilletter fra København til Birmingham 

Med SAS EuroBonus er der endnu flere grunde til at se frem til din rejse til Birmingham. EuroBonus er Nordens største loyalitets- og frequent flyer program, hvor du optjener point på alle de flyafgange, du bestiller gennem SAS. Princippet i vores EuroBonus-ordning er, at jo mere du flyver, desto flere fordele opnår du.  

Tilmelder du dig vores EuroBonus-ordning, er det ikke kun flybilletter, du optjener point på. Hver gang du køber noget gennem en af vores samarbejdspartnere, optjener du også point. Når du har optjent tilstrækkeligt med point, kan du eksempelvis bruge dem på nye flyrejser, opgradering af eksisterende flybilletter, hotelophold eller gavekort.  

Tilmeld dig gratis 
 

Billige fly fra København til Birmingham hvis du booker i god tid 

Vil du gerne gøre et godt kup på flybilletter fra København til Birmingham? Besøg vores lavpriskalender hvor vi har samlet alle vores billigste flybilletter til en lang række destinationer, og Birmingham er ingen undtagelse.  

Skal du have fingrene i de billigste flybilletter fra København til Birmingham, anbefaler vi, at du er ude i god tid, og ikke mindst er fleksibel med rejsedatoerne, da chancen for at gøre et kup er langt større.  

Husk at du altid er sikret 24-timers fortrydelsesret, hvis du køber dine flybilletter hos os. Der er derfor ingen grund til ikke at slå til, hvis du ser et godt tilbud – du kan altid forhøre dig hos din kæreste, forældre, venner, eller hvem du ellers havde i tankerne at rejse med på et senere tidspunkt.  

Tjek lavpriskalenderen for billige fly fra København til Birmingham    
 

Få op til 90 % i børnerabat på fly fra København til Birmingham  

Har du planer om at rejse med hele familien til Birmingham, er der mange penge at spare, hvis du flyver med SAS. Vi tilbyder nemlig fordelagtige rabatter, når du rejser med børn. Er dit barn under to år, rejser han eller hun uden omkostninger eller med 90 % rabat afhængig af destinationen, hvis I deler sæde. Er dit barn ældre end to år, er der også penge at spare på flybilletterne fra København til Birmingham. Børn i alderen 2–11 år får op til 25 % i rabat på deres billetter. 

Læs mere om fordelene ved at rejse med børn 
 

Transport til og fra Birmingham Lufthavn  

I Birmingham Lufthavn findes der flere forskellige transportformer, du kan gøre brug af, når du skal ind til centrum af byen. Bliv klogere på, hvilken transportform du skal vælge nedenfor.  

 

Tog 

Den letteste måde at komme fra lufthavnen ind til centrum af Birmingham er med tog. I Birmingham Lufthavn kan du på under to minutter komme fra terminalen ind til Birmingham International railway station med tog. På Birmingham International railway station finder du en lang række afgange til forskellige destinationer. Skal du ind til centrum af Birmingham, skal du tage toget til stationen Birmingham City Centre, det tager kun 10–15 minutter.  

 

Bus  

Foretrækker du at køre med bus, kører 900 Airport Link mellem lufthavnen og centrum af Birmingham hvert 20 minut.  

 

Taxa  

Udenfor terminalen finder du en taxaholdeplads, som du kan benytte, hvis du ikke orker at bruge tid på offentlig transport.  

 

Adresse til Birmingham Lufthavn (BHX):  

Birmingham B26 3QJ, Storbritannien 

Tlf: +44 871 222 0072 

Hjemmeside  
 

Øvrigt  

Fly til England

Rejseforsikring