Fly Stockholm Athen

Book fly fra Stockholm til Athen i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Stockholm til Athen i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Stockholm og Athen, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Fly Stockholm Athen – Oplev Athen

I Athen ligger Akropolis – det gamle tempelområde, som ligger på toppen af en klippe. Herfra får du en fantastisk udsigt til byen. Her ligger flere smukke templer som Parthenon med de ikoniske tynde søjler.

Agoraen er en historisk markedsplads, som i dag er en skøn ruin. Athen er både en antik og moderne by på samme tid. Der er derfor mange forskellige oplevelser. Besøg den smukke Astir strand, som kun ligger 13 kilometer fra centrum.

Athen byder på spændende gadekunst, både på gaderne, bygninger og på kvarterer som Gazi og Monastiraki. Gadekunsten består blandt andet af politiske og sociale budskaber, og du vil kunne se mere end 2000 værker.

Besøg Psirri, som er et boho-distrikt med stærk græsk karakter. Her finder du hyggelige caféer og spændende butikker. Det fantastiske ved at spise i græsk er ikke kun den græske mad, men at mange spisesteder ofte har en fantastisk udsigt til byen.

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Arlanda Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra Stockholm til Athen i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Arlanda LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Athen i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Arlanda lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig