Fly Oslo Stockholm

Book fly fra Oslo til Stockholm i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Oslo til Stockholm i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Oslo og Stockholm, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Fly Oslo Stockholm – Oplev Stockholm 

Et af Stockholms mest populære steder er Royal Djursgården, hvor der er flere seværdigheder på ét område. Se Vasamuseet, der er det mest populære museum i Skandinavien. Museet er verdens eneste skib fra 1600-tallet, hvor det dengang var et krigsskib.

Fotografiska ligger også i området og er verdens største museum for moderne fotografi. Ved Skeppsholmen ligger Moderna Museet, der byder på moderne kunst og midlertidige udstillinger. Tag til ABBA the Museum eller Swedish Music Hall of Fame, for at opleve music på en helt anderledes made.

Stockholm er kendt for at have en smuk natur og grønne områder. Der er rige muligheder for at tage på bådture og gå rundt i de smukke naturområder. Tag til Monteliusvägen, kolonihavehusene i Tantolunden eller den store park ved Södermalm.

Vil du have endnu mere inspiration? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor alle vores bedste rejsetips til Stockholm er samlet.

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Gardermoen Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra Oslo til Stockholm i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Gardermoen LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen, Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Stockholm i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Gardermoen lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig