søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Juleferie med SAS

Flyv hjem til dine kære i juleferien eller byt de korte kolde dage ud med lækker mad, strand og varme. Hos SAS finder du juleferier til enhver smag. Benyt lejligheden til at komme hjem eller tage væk og mødes med familie og venner – Vi flyver dig til fire indenlandske destinationer i Danmark. Forkæl dig selv og familien med afslapning fra hverdagens stress og jag og book juleferien med SAS!

Hvis du gerne vil besøge et af de mange julemarkeder, som findes rundt omkring i Danmark og Europa, er der flere forskellige at vælge imellem. Vi har samlet de bedste tips om, hvor juleshopping er på sit højeste. 

Book juleferie

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Book din længere juleferie i god tid 

Juleferier og vinterferier til varmere lande bliver mere og mere populære, og flere mennesker vælger at tilbringe juleferien på stranden for at undgå julens stress og jag i Danmark. Husk at være i god tid, hvis du gerne vil have de billige billetter til de mest eftertragtede destinationer i juleferien. Hvis du allerede har besluttet dig for at tage ned til varmen i vinterhalvåret, kan du booke din rejse hos SAS allerede i dag!

Juleferie til Gran Canaria 

Fejr jul på Gran Canaria! De Kanariske Øer er stadig en af de mest populære destinationer for danske turister – Og for hvert år der går, bliver Las Palmas kun bedre og bedre. Nyd det dejlige vejr, som Las Palmas tilbyder, i takt med at de er blandt de destinationer i verden, der har det bedste klima. Sommeren er dejlig varm, men samtidig heller ikke så varm, at du ikke kan være udenfor – og havet er varmt hele året rundt. Gran Canaria er derfor en oplagt destination til årets juleferie! 

Juleferie til Miami 

Miami har alt, hvad der skal til for at få en god juleferie – hvide strande, shopping, palmer, gode restauranter og underholdning i verdensklasse. Desuden er klimaet skønt, og det er varmt både i luften og vandet året rundt.

Det tager ca. 10 timer og 20 minutter at flyve til det utroligt populære og klimavenlige Miami beliggende i det sydlige Florida. SAS flyver til Miami International Airport, som ligger ca. 10 km uden for bymidten. Fra Oslo afgår der direkte fly 4 dage om uge, og fra/via København tilbyder vi direkte fly 3 dage om ugen.

Fordele ved at bestille juleferie igennem SAS 

Vælger du at bestille din juleferie hos SAS, er der mange fordele at hente. Hos SAS har vi nemlig tænkt på det hele både før, under og efter din rejse, så du får den mest behagelige tur. Ligegyldig hvilken type flybillet du vælger til din rejse i juleferien, vil følgende være inkluderet: 

Tilmeld dig EuroBonus før du booker juleferie 

Er du tilmeldt vores loyalitets- og frequent flyer program – EuroBonus? Ellers bør du gøre det, inden du booker din juleferie. Som medlem af EuroBonus optjener du point, hver gang du flyver, og når du booker hotel, billeje eller shopper hos en af vores mange partnere.

Pointene du optjener, kan bruges på nye flyrejser, opgradering af billet, hotelophold og meget mere.

Læs mere om EuroBonus og tilmeld dig gratis

 

Leder du efter billige fly i juleferien? 

I vores lavpriskalender hjælper vi dig med at finde de billigste billetter til din rejse. Vores priser og pladser bliver opdateret konstant, du vil derfor kunne opleve afvigelser i prisen, når du går til betaling, da prisen ændrer sig hver gang, der bliver søgt på den pågældende destination.

Tjek vores lavpriskalender

Øvrige juldestinationer