søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
    Se alle resultater
    • Der er ikke mere indhold at vise
  • loader Der er ikke mere indhold at vise
  • No search results found.

Juleferie med SAS

Flyv hjem til dine kære denne jul. Vi har juleferier til enhver smag. Benyt lejligheden til at komme hjem eller tage væk og mødes med familie og venner – Vi flyver dig til fire indenlandske destinationer i Danmark. Forkæl dig selv og familien med afslapning fra hverdagens stress og jag og book juleferien med SAS! Hvis du gerne vil besøge et af de mange julemarkeder, som findes rundt omkring i Danmark og Europa, er der flere forskellige at vælge imellem. Her får du også tips omkring, hvor juleshopping er på sit højeste. 

Book din længere juleferie i god tid

Juleferier og vinterferier til varmere lande bliver mere og mere populære, og flere mennesker vælger at tilbringe ferien på stranden for at undgå julens stress og jag i Danmark. Husk at være i god tid, hvis du gerne vil have de billige billetter til de mest eftertragtede destinationer. Hvis du allerede har besluttet dig for at tage ned til varmen i vinterhalvåret, kan du booke din rejse med SAS allerede i dag!

Juleferie til Gran Canaria

Fejr jul på Gran Canaria! De Kanariske Øer er stadig en af de mest populære destinationer for danske turister – Og for hvert år der går, bliver Las Palmas kun bedre og bedre. Nyd det dejlige vejr, som Las Palmas tilbyder, i takt med at de er blandt de destinationer i verden, der har det bedste klima. Sommeren er dejlig varm, men samtidig heller ikke så varm, at du ikke kan være udenfor – og havet er varmt hele året rundt.

Juleferie til Miami

Det tager ca. 10 timer og 20 minutter at flyve til det utroligt populære og klimavenlige Miami beliggende i det sydlige Florida. SAS flyver til Miami International Airport, som ligger ca. 10 km uden for bymidten. Fra Oslo afgår der direkte fly 4 dage om uge, og fra/via København tilbyder vi direkte fly 3 dage om ugen.

Book juleferie

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Populære juldestinationer

Tilmeld dig EuroBonus

- Det koster ingenting at blive medlem
- Optjen EuroBonus-point på alt fra flyrejser til shopping
- Brug dine optjente point til nye flyrejser