søg

FORSLAG

 • loader Der er ikke mere indhold at vise

Juleferie

Julen er den perfekte tid til at tilbringe sammen med dem, du holder af, eller til at få lidt alenetid.

Tag hjem og tilbring julen med familie og venner, eller tag væk for at nyde solen. Tag på indkøb i Miami, nyd julen på stranden på Kanarieøerne eller syng karaoke i Tokyo.

Julerejser med SAS

 • Jul – den mest vidunderlige tid på året. Vi har julerejser for alle! Uanset om du er på udkig efter en weekendrejse, en fantastisk juleferie, som hele familien vil elske, eller en juleferie for singler. Vælg mellem mange vidunderlige destinationer i Skandinavien og resten af verden.

  Alle SAS-kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du finder et godt tilbud, så vent ikke, men book det nu og planlæg resten senere!

Book din drømmejuleferie

 • Vi har juleferien til dig, uanset om du vil have sol og strand, sne og bjerge – eller måske begge dele – på din juleferie. Med daglige flyvninger til større byer i Europa, USA og Asien kan du forvente den bedst mulige rute til din destination.

  Vent ikke – book din drømmejuleferie i god tid for at øge chancen for at finde billigere flybilletter. Få et overblik over alle SAS’ destinationer i vores lavpriskalender.

Populære destinationer i julesæsonen

 • Julerejse til Miami

  Miami
  Flygt fra den kolde vinter, og tag til det solrige Miami. Byt sneen ud med sand og tilbring nogle dovne dage på Miami Beach i det smukke Florida.

   

 • Julerejse til Malta

  Malta
  Det maltesiske klima er mildt, og december tilbyder normalt temperaturer på omkring 16 °C. Dette gør Malta til en god destination for din juleferie.

  Besøg julemarkederne, se alle de lokale seværdigheder og spis en middag med kalkun. Hvis du medbringer en varm sweater, kan du måske endda nyde en middag udenfor.

 • Julerejser til Tokyo

  Tokyo
  Oplev Tokyo fuld af julelys og dekorationer. Tokyo Dome har et nyt tema hvert år, men det vil helt sikkert lyse din verden op. Hvis du vil se flere fantastiske julelys, bør du besøge området omkring stationen i Tokyo. Her får omkring 1 million LED-lys træerne til at glimte og skinne.

  Tokyo Tower giver dig en chance for at opleve denne lysenes by ovenfra.

 • Malaga
  Få dine juleindkøb klaret på et af julemarkederne i smukke Malaga. Oplev julestemningen med julelys og dekorationer over hele byen.Medtemperaturer, derspænder fra 13ºC til 18 ºC, kan du måske stadig nyde en drinkudenfor.

  Kanarieøerne
  Giv dig selv en solrig jul på Kanarieøerne. Flyv til Las Palmas med Scandinavian Airlines, og tilbring din juleferie på stranden. De spanske Kanarieøer i Atlanterhavet har et mildt klima, hvilket gør dem perfekte til en juleferie.

Pris og tilgængelighed opdateres, hver gang en søgning udføres. I vores lavpriskalender kan du se alle vores destinationer og vores bedste priser!

Inspiration til din julerejse

Optjen point på din rejse

 • SAS EuroBonus

  Med vores loyalitetsprogram SAS EuroBonus optjener du point på dine flyrejser, hotelophold, udlejningsbiler og meget mere. Du kan også optjene point, når du handler i en butik eller spiser på en restaurant.

  Download SAS App og åbn kortet "Hvor kan jeg optjene point" for at se alle de steder, hvor du optjener Ekstrapoint på dine indkøb.

 • Bliv medlem af EuroBonus

  Du får flere fordele, jo mere du flyver med os– og medlemskab af EuroBonus er gratis.

  Som Guld- eller Diamant-medlem kan du starte din ferie med at slappe af i SAS Lounge i lufthavnen (hvis tilgængelig). Der har du adgang til fri WiFi, aviser, mad og drikke, så du kan tanke op, før du går ombord.

 • Bliv medlem af EuroBonus i dag!

  Som EuroBonus-medlem kan du optjene point, når du køber flybilletter, som du kan bruge til at betale for nye flybilletter, leje en bil og meget mere.

  Bliv medlem af EuroBonus, før du booker din juleferie, for at deltage i SAS' fordelagtige bonusprogram.

En bæredygtig forretningsmodel

 • En bæredygtig forretningsmodel

  Det er afgørende at finde måder at rejse på uden at påvirke miljøet negativt. SAS er fuldt ud dedikeret til at være en del af at finde løsninger, hvilket vi gør. Vi arbejder løbende på at gøre det muligt at bruge biobrændstof i stor skala.

  Desuden CO2-kompenserer vi alle SAS-billetter, som købes af vores EuroBonus-medlemmer og rejsende op til 26 år.

  Mere om vores bæredygtighed