søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til Tokyo

Direkte fly fra København til Tokyo 

Leder du efter flybilletter fra København til Tokyo? Tokyo er en pulserende og overvældende storby, hvor der næsten er for meget at se. Byen har simpelthen det hele – én ting er derfor sikkert – du kommer ikke til at kede dig! 

SAS flyver direkte til Haneda Airport dagligt. Flyveturen tager 10 timer og 50 minutter fra København. På turen vil måltider være inkluderet ligegyldig, hvilken rejseklasse du vælger. 
 

Inkluderet i din flybillet fra København til Tokyo 

Hos SAS gør vi vores bedste for, at du ikke skal mangle noget på din rejse. Du får derfor en langt række fordele uanset, hvilken rejseklasse du vælger at flyve på til Tokyo. Nedenfor kan du se, hvad du får, hvis du vælger SAS Go: 

Vil du vide mere om vores bagageregler på din tur fra København til Tokyo, kan du læse mere her
 

Billige flybilletter fra København til Tokyo

Har du længe set efter billige fly fra København til Tokyo uden held? Så er det på tide, at du besøger SAS’ lavpriskalender, hvor du finder et stort udvalg af flybilletter til en fordelagtig pris. Du skal dog ikke vente for længe, hvis du finder et godt tilbud, da de bedste og billigste fly til Tokyo ofte forsvinder hurtigt. 

Vidste du, at SAS har 24-timers fortrydelsesret? Det betyder, at hvis du fortryder din booking, kan du få hele beløbet tilbage, hvis du gør det indenfor 24 timer. Du kan derfor sagtens booke en rejse og forhøre din rejsepartner om datoer bagefter. 

Book billige flybilletter fra København til Tokyo nu i vores lavpriskalender
 

Optjen EuroBonus-point på dine flybilletter fra København til Tokyo

Er du medlem af vores EuroBonus-program? Med SAS EuroBonus optjener du point hver gang, du bestiller fly eller køber ting hos en af vores samarbejdspartnere. De optjente EuroBonus-point kan senere bruges til at bestille nye flybilletter og hotelværelser. Der er derfor mange gode grunde til at tilmelde dig vores EuroBonus-ordning, inden du bestiller fly fra København til Tokyo. 

Læs mere om SAS EuroBonus og tilmeld dig gratis her 
 

Værd at se i Tokyo

Tokyo er bestemt en by, der er et besøg værd. Her finder du mad i verdensklasse, en fantastisk kulturarv, te som kunstart og meget mere. I Tokyo findes der mange forskellige bydele, som hver især har sin egen charme. 

Du må derfor ikke snyde dig selv for at komme rundt og opleve de forskellige bydele, som du nemt kan komme til med hjælp fra Tokyos gode metrosystem. Oplev eksempelvis bydelen Akihabara også kaldet Electric Town. Her finder du alle former for elektrisk gear, neonskilte og animefans. 
 

The Imperial Palace 

Gå en tur i den flotte park Ninomaru Garden, hvor du finder det smukke palads The Imperial Palace. Det er desværre ikke muligt at komme ind og se paladset indefra, men du kan nyde synet af det, imens du går en tur i parken. Besøger du Tokyo i foråret, kan du også få lov at se de fortryllende kirsebærtræer i fuldt flor. 
 

Tokyo Tower 

Vil du se Tokyo oppefra, er du nødt til at besøge Tokyo Tower, der med sine 333 meter giver et storslået udsyn over byen. Tårnet stod færdig i 1958, og skal ses som et symbol på Japans genfødsel som en økonomisk magt. Tokyo Tower fungerer i dag som TV-tårn og radiotårn foruden turistattraktion. 

Er du interesseret i at få flere gode råd til din rejse til Tokyo, kan du besøge vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor vi har samlet vores bedste rejsetips til en langt række destinationer. 

 

Øvrigt 

Fly til Japan

Rejseforsikring