søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til Pristina

Leder du efter flybilletter fra København til Pristina? Flyv med SAS til Pristina vi har flere daglige afgange med 1–2 mellemlandinger hele året rundt. Rejsen tager helt ned til fire timer, hvis du vælger en afgang med kun én mellemlanding. 
 

Inkluderet i din flybillet fra København til Pristina

Hos SAS har vi tænkt på det hele både før, under og efter din rejse for at skabe de bedste rammer for din tur fra København til Pristina. Bestiller du flybilletter fra København til Pristina hos SAS, får du: 

SAS Go:  

Har du ikke behov for andet end en håndbagage? I så fald er SAS Go Light det oplagte valg for dig. Med SAS Go Light må du medbringe en håndbagage på maks 8 kg. samt et personlig taske såsom en lille håndtaske eller computertaske. Find flybilletter fra København til Pristina i vores app eller tag et kig i vores lavpriskalender for at finde de billigste fly fra København til Pristina. 

Læs mere om vores regler for bagage 
 

Billige fly fra København til Pristina i vores lavpriskalender 

Hos SAS har vi gjort det nemt for dig at finde de billigste flybilletter fra København til Pristina – tag et kig i vores lavpriskalender, hvor vi har samlet vores billigste afgange. Det kan godt betale sig at være fleksible med datoerne eller at bestille i god tid, hvis du skal have fat i de billigste flybilletter til Pristina.

Tøv ikke med at bestille dine flybilletter fra København til Pristina – vi har altid 24 timers fri afbestilling. Det vil sige du nemt kan afbestille dine flybilletter, hvis datoerne alligevel ikke passer. 

Book flybilletter fra København til Pristina nu i vores lavpriskalender
 

Få børnerabat på flybilletter fra København til Pristina 

Flyver du med SAS til Pristina, får du op til 90 % i børnerabat på flybilletter til børn på under 2 år (uden eget sæde). Er dit barn mellem 2 og 11 år, får du op til 25 % i rabat på deres flybilletter fra København til Pristina. Det samme gives til børn under 2 år, hvis de skal have deres eget sæde.  

Læs mere om at rejse med børn hos SAS 
 

Optjen EuroBonus-point på flybilletter fra København til Pristina 

Hvis du ikke er det i forvejen, bør du stærkt overveje at blive medlem af SAS EuroBonus, hvis du vil opleve alle fordelene ved at flyve med SAS. EuroBonus er Nordens største loyalitets- og frequent flyer program - jo mere du flyver med os, desto flere fordele får du.

Ud over at optjene point, som du blandt andet kan bruge på nye rejser og hotelophold, får du også loungeadgang samt særlige tilbud og rabatter.

Læs mere om EuroBonus og tilmeld dig gratis
 

Pristina Lufthavn 

Når du flyver fra København til Pristina, vil du lande i Pristina Lufthavn. Lufthavnen er opkaldt efter stifter og øverstbefalende i Kosovos Befrielseshær, Adem Jashari. Lufthavnen er placeret tæt på centrum af Pristina, det er derfor nemt og hurtigt at komme fra lufthavnen ind til byen.

På nuværende tidspunkt findes der ingen direkte offentlige transportmidler fra Pristina lufthavn ind til centrum. Det nemmeste er derfor enten at leje en bil selv eller at tage en taxa. 
 

Biludlejning i Pristina Lufthavn

Hvis du ønsker at opleve Pristina og Kosovo på egen hånd, er det oplagt at leje en bil i lufthavnen. Vi anbefaler, at du bestiller din udlejningsbil hjemmefra. På den måde er du sikker på at få den type bil, du helst vil køre i, og at den er klar, når du lander. Desuden får du også den bedste pris, hvis du bestiller din udlejningsbil på forhånd. 
 

Transport i Pristina 

Transportsystemet i Pristina er ikke særligt veludbygget. Det er muligt at komme omkring i bus, desværre bliver busselskabets hjemmeside ikke holdt opdateret, det er derfor ikke muligt at tjekke afgange og ruter på forhånd. Forhør dig hos de lokale eller på dit hotel, hvis du ønsker mere præcise informationer.

Kan du ikke overskue den offentlige transport, kan du i stedet gøre brug af taxaer. De er særdeles billige at køre i sammenlignet med resten af Europa. 
 

Værd at se i Pristina 

Pristina er hovedstaden i Kosovo, og den perfekte destination til dig, der vil besøge en europæisk by, som endnu ikke er overrendt af turister. 

Pristina er en fascinerende by, men ikke udpræget smuk med sine betonbygninger og beliggenhed midt i slettelandskabet. På trods af det er Pristina alligevel et besøg værd, hvis du interesserer dig for europæisk kultur. Byen bærer præg af den gamle og interessante historie, så du kan med fordel gå på opdagelse i historien under dit besøg.

Når du besøger Pristina, må du ikke gå glip af at besøge en af de mange små og lokale caféer. Her kan du nyde en friskbrygget kaffe, smage lokale delikatesser og oplevet livet og stemningen i byen. 

Bestil en weekendtur til Pristina nu

 

Øvrigt

Rejseforsikring