søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Direkte fly fra København til New York

Skal du fra København til New York? Bestil fly fra København til New York hos SAS, og få endnu mere ud af din rejse! New York har i mange år været mekka for kultur, finans og forretning. Byen er helt unik, og rummer så mange forskellige interessante bydele, seværdigheder og restauranter, som du er nødt til at opleve. 

Og det bedste af det hele – SAS flyver til den store metropol flere gange om ugen, så du nemt kan finde en afgang, der passer dig. Desuden flyver vi direkte fra København til New York, så du indenfor blot 8,5 time kan befinde dig i kultbyen. 
 

Inkluderet i dit fly fra København til New York 

Kender du til SAS’ fordele? Hvis ikke kan du hurtigt danne dig et overblik nedenfor, hvor du kan se, hvilke fordele der følger med. Bestiller du fly fra København til New York med os, kan du nemlig se frem til en lang række fordele såsom gratis the & kaffe, dagens avis, gratis sædevalg 22 timer før afrejse og meget mere. For os er det nemlig vigtigt, at din rejse bliver så behagelig som muligt. Hos SAS kan du derfor altid regne med følgende, når du skal til New York: 

Er du interesseret i at vide mere om vores forskellige rejseklasser, inden du bestiller fly fra København til New York, kan du finde meget mere information her
 

Billige fly fra København til New York 

New York er en længere flyvetur, og er derfor også prissat efter det, men vidste du, at der er penge at hente på at tjekke vores lavpriskalender? I vores lavpriskalender finder du alle vores billigste flybilletter til en lang række destinationer, og New York er ingen undtagelse.  

Det eneste du skal gøre er at udfylde, hvor du ønsker at flyve fra og til, og hvilken måned rejsen skal foregå i, så finder vi det bedste udvalg af flybilletter fra København til New York i den pågældende måned. Det er dog en god idé at huske på, at jo mere fleksible du er angående dine rejsedatoer, desto billigere flybilletter er det muligt at finde. 

Book fly fra København til New York nu i vores lavpriskalender
 

Optjen EuroBonus-point på fly fra København til New York

Er du tilmeldt SAS EuroBonus? Hvis ikke kan du med fordel tilmelde dig, når du bestiller flybilletter fra København til New York. Fordelen ved at være tilmeldt vores EuroBonus-program er, at du optjener point hver eneste gang du flyver, som senere kan bruges på nye flybilletter, opgraderinger og hotelbookinger. Lyder det som noget for dig? Læs mere om vores EuroBonus-program, og tilmeld dig gratis her


Værd at se i New York 

I New York finder du det hele, ligegyldig om du er til museer, shopping, arkitektur, basketball eller noget helt andet, kan du allerede godt begynde at glæde dig til alle de gode oplevelser, du har i vente. Nedenfor får du en lille smagsprøve på nogle af de unikke oplevelser, du ikke finder i København, men i New York. 
 

MoMa

Er du interesseret i kunst? I så fald må du ikke gå glip af Museum of Modern Art, også kaldet MoMa. Her kan du opleve nogle af de bedste kunststykker indenfor moderne vestlig kunst. Deres samling indbefatter værker af nogle af de største kunstnere, heriblandt Dali, Warhol og Picasso. 
 

Ground Zero

Besøge Ground Zero på Lower Manhattan. 

Uanset om det er din første tur til New York, eller du har besøgt byen op til flere gange, kan du finde en mange flere gode rejsetips i vores rejseguide Scandinavian Traveler.  
 

Øvrigt 

Fly til USA

Rejsemål med SAS

Rejseforsikring