søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Direkte fly fra København til Milano

Milano har det hele – fra UNESCO-beskyttede kulturskatte og gastronomi i særklasse til ikoniske modehuse. Du kan derfor se frem til et væld af fantastiske oplevelser, og det bedste af det hele, flyver du med SAS, tager det ikke mere end to timer at komme til skønne Milano. Vi flyver nemlig direkte fra København til Milano flere gange dagligt. Du finder derfor med sikkerhed en flyafgang, der passer dig, når du skal besøge den italienske by.  

Inkluderet i dit fly fra København til Milano

Leder du efter fly fra København til Milano? Bestil dine flybilletter hos os, og få endnu mere ud af dine flybilletter! Vi fragter dig ikke blot fra København til Milano, men sørger også for, at selve rejsen dertil bliver behagelig. På din rejse fra København til Milano får du derfor: 

Få endnu mere information om vores forskellige billettyper her. 
 

Billige fly fra København til Milano 

Vil du gerne gøre et kup på dine flybilletter fra København til Milano? Tjek vores lavpriskalender, hvor vi har samlet vores billigste flybilletter fra København til Milano. Det er dog en god idé at være ude i god tid og være fleksibel med rejsedatoerne, hvis du skal have fingrene i billetterne fra vores lavpriskalender. 

Book fly fra København til Milano nu i vores lavpriskalender
 

Optjen EuroBonus-point på fly fra København til Milano 

Vil du have endnu mere ud af dine flybilletter fra København til Milano, bør du overveje at tilmelde dig vores EuroBonus-ordning, inden du bestiller din rejse. Med EuroBonus optjener du point, hver gang du bestiller rejser gennem os eller gør brug af vores samarbejdspartnere. Fordelen ved det er, at du senere kan bruge de optjente point til at bestille nye rejser, booke hotel eller foretage en opgradering af billetterne. 

Læs meget mere om vores EuroBonus-ordning og tilmeld dig her 
 

Transport fra Milano Lufthavn 

Flyver du med os fra København til Milano, vil du lande i lufthavnen Milano Malpensa, som er Italiens næststørste lufthavn. Lufthavnen er placeret 50 km fra centrum af Milano, du skal derfor beregne omkring en time i rejsetid fra lufthavnen ind til centrum.  
 

Tog

Det er nemt at komme fra lufthavnen ind til Milano med tog. Du kan både tage Malpensa Express fra terminal 1 og 2, hvor den kører hvert 15. minut alle ugens dage. Turen tager omkring 58 minutter, hvis du skal ind til hovedbanegården – Milano Centrale. 
 

Bus

Du kan også tage en bus fra lufthavnen ind til centrum, hvor hele tre forskellige buslinjer kører: Terravision, Malpensa Bus Express and Malpensa Shuttle. Alle busser kører hvert 20. minut. 
 

Taxa 

Orker du ikke offentlig transport, er der også rig mulighed for at tage en taxa. Taxaholdepladserne er placeret ved gate 6 i Terminal 1 og ved gate 4 i terminal 2. 

Adressen til Milano Malpensa Lufthavn (MXP) 

21010 Ferno, Varese, Italien

Hjemmeside 
 

Værd at se i Milano 

Milano er meget mere end en modeby – nedenfor finder du et lille udsnit af seværdigheder og begivenheder, du ikke må gå glip af, når du besøger Milano. 
 

Brera kunstmuseum 

Er du interesseret i kunst, må du ikke gå glip af Brera kunstmuseum, som besidder en af Italiens mest imponerende samlinger af malerier. 
 

Oplev Stadio G. Meazza

Er du lidt af en fodboldentusiast? I så fald er du nødt til at opleve det berømte stadion Stadio G. Meazza, der er hjemmebane for to af de største klubber i Italien – Inter F.C. og A.C. Milan. Her kan du enten vælge at få en rundvisning, eller endnu bedre se en kamp med en af de verdenskendte fodboldklubber. 
 

Fiera di Sinigaglia

Hver søndag finder du det imponerende marked Fiera di Sinigaglia, hvor du kan købe alt fra bøger og møbler til kunsthåndværk fra eksotiske lande som Indien og Sydamerika. 

Vil du have endnu flere rejsetips? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler. Her finder du et stort udvalg af artikler med gode råd og anbefalinger til din rejse til Milano. 
 

Øvrigt 

Rejsemål med SAS

Rejseforsikring