søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til Chania

Oplev Chania og resten af Kreta 

Har du glædet dig til sol og varme hele vinteren? Et par timer sydpå findes den smukke græske ø Kreta, som er omkranset af vilde bjerge og frodig natur – bestemt et besøg værd! Kreta er Grækenlands største og mest mangfoldige ø, som byder på lidt af det hele. Mange rejser til øen for at nyde solen og havet, men Kreta har også meget andet at byde på. Chania er placeret på den græske ø, og er en oplagt feriedestination til dig, der søger en rejse med kulturelle oplevelser og gode restauranter, men også nyder at tilbringe tid ved stranden. 
 

Direkte fly fra København til Chania 

Skal du en tur til Kreta? Med SAS kan du flyve direkte fra København til Kreta på 3,5 time, hvor du vil lande i Chania lufthavn. Du vælger selv om du ønsker at flyve direkte fra København til Chania, eller om du vil flyve fra Aalborg eller Aarhus til København, og derefter flyve direkte videre til Kreta. 
 

Inkluderet i dit fly fra København til Chania 

Når du bestiller flybilletter fra København til Kreta hos SAS, er der tænkt på det hele. Det eneste du skal bekymre dig om er at pakke din kuffert og huske dit pas, inden du møder op i lufthavnen. Vi har flere forskellige typer af flybilletter, som alle er tilpasset forskellige behov, heriblandt SAS Go som er en af vores favoritter. 

Inkluderet i din flybillet:

• 1 x 8 kg håndbagage

• 1 x 23 kg indtjekket bagage (SAS Go)

Sædevalg 30 timer før afrejse 

• Kaffe og te 

• Dagens avis i SAS App

24 timers fortrydelsesret

• Op til 90 % børnerabat

Online check-in

• EuroBonus-point

Læs mere om vores forskellige rejseklasser, og find den der passer bedst til dig og dine behov.  
 

Billige fly fra København til Kreta 

Er du typen, der altid er på jagt efter de billigste flybilletter, er der godt nyt at hente. I vores lavpriskalender finder du et stort udvalg af billige flybilletter til en lang række destinationer. Det er derfor oplagt at besøge vores lavpriskalender, inden du bestiller fly fra København til Kreta.

Det gælder dog om at bestille i god tid og være fleksibel, hvis du ønsker at få fat i de billigste flybilletter til Kreta eller andre destinationer. Du bør af den grund ikke vente for længe med at bestille, hvis du ser et godt tilbud. Desuden har vi 24 timers fortrydelsesret hos SAS, så du har mulighed for at vende din booking med din rejsepartner, efter du har bestilt flybilletter. 

Book fly fra København til Kreta nu i vores lavpriskalender
 

Optjen EuroBonus-point på dine flybilletter fra København til Chania 

Vil du have endnu mere ud af din rejse til Chania? Når du bestille fly fra København til Chania gennem SAS, har du mulighed for at optjene bonuspoint, som du senere eksempelvis kan bruge til at bestille nye flybilletter. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores loyalitets- og frequent flyer program EuroBonus, hvor du optjener point hver gang du flyver eller foretager køb hos en af vores samarbejdspartnere.

Når du har optjent tilstrækkeligt med EuroBonus-point, kan du bruge dem til at købe nye flybilletter for, bestille hotel eller opgradere din flybillet.

Læs mere om EuroBonus og tilmeld dig gratis her
 

Transport fra Chania lufthavn 

Chania lufthavn er placeret i den vestlige del af øen. Lufthavnen er placeret 15 km fra centrum, det tager derfor omkring 25 minutter at komme fra lufthavnen ind til centrum af Chania i bil. Der findes to måder at komme ind til centrum på, og det er med bus eller taxi. 

Adresse til Chania lufthavn: 

Chania lufthavn: National Road Aerodromiou-Soudas, Chania 731 00, Grækenland

Telefon: +30 28210 83800

Hjemmeside 
 

Bus 

I lufthavnen har du mulighed for at tage en transit bus, som kører mellem lufthavnen og Chania. Turen tager omkring en halv time. Dette er absolut den billigste transportform. Fra Chania busstation kan du gå en tur ind til centrum, eller tage en bus til andre destinationer på øen såsom Heraklion. 
 

Taxi 

Ønsker du at komme hurtigt og nemt ind til centrum af Chania eller bestemmelsesstedet, er en taxi et oplagt valg. Taxaholdepladsen finder du foran ankomsthallen i Chania lufthavn. 
 

Værd at se på Kreta 

Kreta er langt fra kun et sted, hvor du kan nyde vandet og solen. Øen byder på alt lige fra skønne strande til gamle klostre, smukke traditionelle landsbyer og fantastisk natur. 
 

Strande 

På Kreta finder du mange skønne strande til forskellige ønsker og behov. Langs Chaniakysten finder du den ene strand efter den anden, og mange af dem er både lavvandede og børnevenlige. Du kan også prøve Elafonissi eller Preveli Beach, hvor daddelpalmer pryder strandende og giver et eksotisk udtryk. 
 

Chania markedshal 

På grænsen mellem den nye og gamle bydel i Chania finder du den gamle markedshallen, som stadig er et handelsmekka for de lokale. Her kan du købe fisk, kød, olivenolie, oste og meget mere. Når du bliver træt af at handle, kan du slå dig ned og nyde en frokost med de lokale fra en af de små køkkener i sidelængerne. 

Er du interesseret i at få mange flere tips til rejsen, inden du bestiller fly fra København til Chania? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler, som klæder dig på til en god og oplevelsesrig ferie. 

 

Øvrigt 

Fly til Grækenland

Oplev Athen

Rejseforsikring