søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til Bukarest

Med SAS kan du flyve til Bukarest – den rumænske, kontrastfyldte hovedstad. Bukarest var engang en sovjetisk by, der blev diktaturet af Nicolae Ceaușescu, og blev betegnet som Østens Paris, takket være sine mange betagende bygninger. 

Find dit København Bukarest fly 
 

Fly fra København til Bukarest

SAS flyver dig direkte til Bukarest med en flyvetur på 2 timer og 25 minutter. Du kan flyve direkte fra København året rundt, eller finde mange daglige afgange med mellemlandinger fra København og Billund. Husk at du kan parkere gratis på Københavns Lufthavn.
 

Altid inkluderet i dine flybilletter fra København til Bukarest 

Med SAS flyver du til Bukarest bekvemt, og vi har sørget for at inkludere en masse fordele i dit København Bukarest fly, så du får den bedste rejse:

Vil du kun medbringe håndbagage til Bukarest? Så kan du med fordel flyve med SAS Go Light, og kun medbringe håndbagage på max 8 kg. samt en mindre personlig taske. Uanset rejseklasse, så får du altid en behagelig tur med SAS. 
 

Oplev Bukarest – Rumæniens hovedstad

Engang blev byen kaldt Østeuropas Paris – i dag er den en historisk og smuk hovedstad med et aristokratisk præg i sig. I Bukarest kan du se de smukkeste paladser, enestående arkitektur og natur.

Besøg Palace of the Parliament – en kæmpe administrationsbygning, som er verdens tungeste bygning. Når mørket falder på, lyser bygningen op til et fantastisk syn. Se Memorial of Rebirth – måske det mest forvirrende og unikke, som du kan opleve. Det er et 25 meter højt monument for ofrene i den rumænske revolution i 1989.

Arkitekturen i Bukarest er præget af bygninger af utilitaristisk stil fra det kommunistiske styre. Du vil opleve en spændende mismatch i byens arkitektur, da der også er franske og centraleuropæiske bygninger.

Vil du se en helt unik og smuk boghandler, så har du muligheden i Bukarest. Cărturești Carusel er en kæmpe butik, der er utrolig smuk indeni, og skal du ikke have bøger, er besøget alligevel det hele værd.

Bukarest har historie og mange seværdigheder at byde på, men den har faktisk også en fantastisk natur. I Bukarest finder du nemlig en masse sommerparker, som Cişmigiu Gardens eller Herăstrău Park, hvor du kan leje båder, se dyr, prøve sjove aktiviteter eller bare slappe af, mens du nyder udsigten.