LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  Ground transport

  Avis

  Avis biludlejning og datterselskaberne driver en af verdens mest kendte biludlejningsfirmaer i flere end 165 lande. Avis har mange års erfaring med innovation i biludlejningsbranchen og er et af verdens førende varemærker hvad angår kundeloyalitet. Som EuroBonus-medlem sparer du op til 15% på Avis' fritidspriser og op til 40% på Avis' standardpriser. Ydermere får du altid en ekstra fører med gratis i hele verden. 

   

  Kampagne – Optjen op til svimlende 22.000 Ekstrapoint!

  Særligt tilbud kun for norske medlemmer: Optjen op til 22.000 Ekstrapoint. Få mere at vide her.


  Kampagne – Fejr sommerens sidste dage

  Det er ikke for sent at fange lidt sol og få mest muligt ud af sommermånederne! Hvorfor ikke slappe af på stranden i Portugal eller udforske templerne i Indonesien? Hvis du har brug for et ekstra incitament til at komme af sted på eventyr, giver Avis dig muligheden for at få 12.000 Ekstrapoint for dine næste to gange billeje.

  Gælder for reservationer lavet mellem 1. september og 31. oktober 2017 for lejeperioder fra 1. oktober-31. december 2017. Bemærk, at du skal læse vilkår og betingelser nøje,og kampagnen gælder kun for bestillinger gennemført her.

   

  Optjen point

  Du kan optjene 1.000 Ekstrapoint på hver billeje, når du reserverer din bil på linket herunder. Husk at vælge dit medlemsniveau for at udnytte dine EuroBonus-fordele. Hvis du reserverer gennem en af Avis' hjemmesider eller kundecenter, optjener du 500 Ekstrapoint. For at få del i en point-kampagne eller nogen af dine EuroBonus-fordele bedes du oplyse dit AWD-nummer, som findes på bagsiden af dit EuroBonus-kort. Du optjener ikke point på særpriser for virksomheder, kontrakter eller rejsebureauer. Vis altid dit EuroBonus-kort sammen med AWD-koden på bagsiden af dit kort, når du henter bilen. Efterfølgende krav på manglende point vil kun give dig 500 Ekstrapoint. Du kan ikke efterfølgende gøre krav på kampagnepoint og yderligere point.

  Bestil din Avis-bil, og optjen point

  Brug point

  Det er indtil videre ikke længere muligt at bruge point hos Avis. Allerede udstedte kuponer vil være gyldige i 12 måneder fra udstedelsesdatoen. 

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik