Transport i lufthavnen

Avis

Avis biludlejning og datterselskaberne driver en af verdens mest kendte biludlejningsfirmaer i flere end 165 lande. Avis har mange års erfaring med innovation i biludlejningsbranchen og er et af verdens førende varemærker hvad angår kundeloyalitet. Som EuroBonus-medlem sparer du op til 15% på Avis' fritidspriser og op til 40% på Avis' standardpriser. Ydermere får du altid en ekstra fører med gratis i hele verden. 

 

Optjen point

Du kan optjene 1.000 Ekstrapoint på hver billeje, når du reserverer din bil på linket herunder. Husk at vælge dit medlemsniveau for at udnytte dine EuroBonus-fordele. Hvis du reserverer gennem en af Avis' hjemmesider eller kundecenter, optjener du 500 Ekstrapoint. For at få del i en point-kampagne eller nogen af dine EuroBonus-fordele bedes du oplyse dit AWD-nummer, som findes på bagsiden af dit EuroBonus-kort. Du optjener ikke point på særpriser for virksomheder, kontrakter eller rejsebureauer. Vis altid dit EuroBonus-kort sammen med AWD-koden på bagsiden af dit kort, når du henter bilen. Efterfølgende krav på manglende point vil kun give dig 500 Ekstrapoint. Du kan ikke efterfølgende gøre krav på kampagnepoint og yderligere point.

Bestil din Avis-bil, og optjen point

Brug point

Det er indtil videre ikke længere muligt at bruge point hos Avis. Allerede udstedte kuponer vil være gyldige i 12 måneder fra udstedelsesdatoen.