søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Radisson Blu Edwardian
Hotels

Radisson Blu Edwardian

Radisson Blu Edwardian, som er en del af Edwardian Group London, er en samling af individuelle fire- og fem-stjernede hoteller på velansete steder i London, Guildford og Manchester fra bijou-boutique til luksus i stor skala. Forestil dig moderne design, som ikke går på kompromis med komfort, smukt interiør og service, der aldrig på forhånd tager noget for givet. Radisson Blu Edwardian ønsker altid at overraske og glæde med design og individualitet, som er unik for hver bygning og hvert sted.

Optjen point

Du kan optjene 500 Ekstrapoint per nat for et maksimum af 3 følgende overnatninger på alle Radisson Blu Edwardian hoteller booket som normalt og til aftalte forretningspriser. Konference-, weekend- og sommerpriser er inkluderet, alle andre priser er ekskluderet. Vær opmærksom på at du ikke kan optjene EuroBonus-point på ophold betalt med billetter eller vouchers eller på reservationer foretaget via tredjepartswebsites.

Bemærk venligst, at SAS’ site betragtes som et tredjepartswebsted. For at optjene Ekstrapoint skal du reservere direkte på hotellets site. 

Brug point

Log ind, gå til My EuroBonus og book med dine point helt indtil ankomstdatoen. En bonusovernatning koster fra 23.000 point per nat for et dobbeltværelse inklusive morgenmad.

Registrer manglende point

Hvis pointene ikke er blevet registreret, så kontakt venligst deres kundeservice. Hav både din hotelfaktura og dit medlemsnummer klar.

Kontakt

Telefon: +44(0)20 8759 6311

E-mail: custserv@radisson.com