Fly Aarhus Pula

Book fly fra Aarhus til Pula i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Aarhus til Pula i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Aarhus og Pula, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Fly Aarhus Pula og oplev en smuk og interessant by

Kroatien er et fantastisk rejsemål og det italienske historiske indflydelse er stadig tydelig. Oplev en pulserende by i det pittoreske Kroatien – fly Aarhus Pula.

Oplev en historisk by

Kroatien er fyldt med små pittoreske landsbyer og skønne miljøer, men for dem der ønsker lidt mere liv og bevægelse er havnebyen Pula et godt valg. Byen ligger højt oppe i Adriaterhavet tæt på både Slovenien og Italien. Pula er Kroatiens Istriens økonomiske centrum og har en stor skibsværftindustri. Byen har en begivenhedsrig historie og det romerske og italienske arv er stadig tydelig. Gadenavne er skiltet på både kroatisk og italiensk og en imponerende amfiteater, der blev begyndt af kejser Augustus og afsluttet af kejser Titus, står stadig velbevaret. Pula har en del af Roms karakter med sine caféer, madkultur og historiske arv. Samtidig er byen en del af Balkan med en østeuropæisk æstetik, musik og livsstil.

Fly Aarhus Pula med SAS og oplev selv den interessante og smukke havneby, der ligger mellem det østlige og vestlige Europa!

Bade i Pula

Fly Aarhus Pula og bade i det klare grønblå vand. I og omkring byen er der flere strande, nogle mere børnevenlige end andre. Pula er lille og let at gå rundt i, men til strandene på Verudela-halvøen er det mest effektivt at tage en taxa eller bus. Verudela ligger ca. 5 km fra centrum og er et populært rejsemål for sol og bad. Verudela har en særegen og smuk miljø med sin sparsomme og skyggefulde pinjeskov. Halvøen er omkranset af en strandpromenade og der er både kalkstensklippe og strande med klippesten.

Shopping

Fly Aarhus Pula og oplev den charmerende by gennem shopping. Ligesom mange andre byer med meget turisme har Pula alt fra markedsboder med billigt tøj til mere eksklusive butikker. I den gamle bydel er der mange souvenirbutikker, især på gaderne Sergijevaca og Kandlerova. Tingeltangel, fodboldtrøjer og tøj til lave priser finder du langs Giardini, hovedgaden. Mærkevarebutikker og mere eksklusive varer finder du primært på og omkring Flanaticka ulica. Den friluftsmarked er en lokal marked, hvor du kan gå rundt og se, og selvfølgelig også købe, spændende produkter direkte fra de kroatiske landsbygds gårde.

Natur

Store dele af Kroatien er meget smukke, ligesom øen Brijuni, der ligger et par timer fra Pula. Brijuni er klassificeret som et nationalpark med over 250 fuglearter og 700 plantearter. Derudover er der en park med dyr fra Istrien, samt en safaripark med eksotiske dyr som zebraer, elefanter og lam. Det er muligt at cykle på øen, der også tilbyder muligheder for sport med sine golf- og tennisbaner. Selvfølgelig kan du også bade og glem ikke at undervandslivet i Adriaterhavet bedst opleves gennem snorkling eller dykning! Afsæt en dag til et besøg på Brijuni, når du booker dit fly Aarhus Pula!

Transport til og fra Pula Lufthavn  

Pula er placeret blot seks kilometer fra byens centrum. Du kan derfor på ingen tid komme ind til centrum. Er det første gang, du besøger Pula, finder du nedenfor en oversigt over, hvilke transportmidler du kan benytte til at komme ind til centrum.   

Bus 

Den billigste måde at komme ind til centrum er med shuttlebus. Busstoppestedet finder du udenfor terminalbygningen.   

Taxa 

Vil du hurtigt og nemt ind til centrum af Pula, kan du tage en taxa på omkring 15 minutter. 

Selskabet Udruga Taxi Ližnjan er dem, der står for taxaudbuddet i lufthavnen. Vil du spare tid, kan du booke en taxa på deres hjemmeside inden ankomst.   

Biludlejning 

Ønsker du mere frihed til at udforske Pula og den istriske halvø? Lej en bil gennem en af de mange biludlejningsfirmaer, der er tilknyttet Pula Lufthavn.  

Vil du spare tid i lufthavnen, er det en god idé at bestille udlejningsbilen hjemmefra, så står den klar, når du lander. Bestil udlejningsbil   

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig