Fly Aarhus Pula

Book Aarhus Pula i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Aarhus til Pula i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Aarhus og Pula, som passer dig.

Find vores lave priser på flybilletter med vores lavpriskalender. Lavpriskalenderen hjælper dig med at finde vores laveste fra-priser på flybilletter lige nu. Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Fly Aarhus Pula – Transport til og fra Pula Lufthavn  

Pula er placeret blot seks kilometer fra byens centrum. Du kan derfor på ingen tid komme ind til centrum. Er det første gang, du besøger Pula, finder du nedenfor en oversigt over, hvilke transportmidler du kan benytte til at komme ind til centrum.   

Bus 

Den billigste måde at komme ind til centrum er med shuttlebus. Busstoppestedet finder du udenfor terminalbygningen.   

Taxa 

Vil du hurtigt og nemt ind til centrum af Pula, kan du tage en taxa på omkring 15 minutter. 

Selskabet Udruga Taxi Ližnjan er dem, der står for taxaudbuddet i lufthavnen. Vil du spare tid, kan du booke en taxa på deres hjemmeside inden ankomst.   

Biludlejning i Pula Lufthavn  

Ønsker du mere frihed til at udforske Pula og den istriske halvø? Lej en bil gennem en af de mange biludlejningsfirmaer, der er tilknyttet Pula Lufthavn.  

Vil du spare tid i lufthavnen, er det en god idé at bestille udlejningsbilen hjemmefra, så står den klar, når du lander. Bestil udlejningsbil   

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig