Fly Billund Miami

Book fly fra Billund til Miami i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Billund til Miami i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Billund og Miami, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Fly Billund Miami for en fantastisk ferie

Miami er Floridas hjerte og tiltrækker turister fra hele verden med sit fantastiske klima, smukke strande, et pulserende byliv, shoppingmuligheder og kulturelle indflydelser fra Sydamerika og Caribien. Når du booker din flyvning mellem Billund og Miami, kan du forvente at få to ferier i én. På grund af de utrolige kontraster, kan du vælge mellem at ligge på en hvid sandstrand, solbade og stå på vandski. Dagen efter kan du befinde dig mellem skyskrabere, forretningsdistrikter og luksusbutikker.

Sol og strand

Miami er en af USAs mest berømte badebyer, hvilket er forståeligt når man ser på den hvide sand og det langsomme vand. En af de mest populære strande i området er Miami Beach. Her finder du også South Beach, hvor du altid er garanteret en god fest, samt den velkendte Ocean Drive.

Miami Downtown

Hvis du bliver fristet af kulturelle oplevelser og museumbesøg, er Downtown Miami bydelen for dig. Her finder du mange af byens museer og kunstgallerier. Har du booket billet fra Billund til Miami, bør du ikke gå glip af Little Havanna, som ligger i samme område af byen. Little Havanna er en miniudgave af Cuba med små charmerende restauranter og cubanske cigarrbutikker, og er absolut et besøg værd.

Disney World

Hvis hele familien tager med på rejsen, kan vi også anbefale et besøg til Disney World i Orlando, Florida. Her kan børnene nyde fire temaparker og to vandlande, hvilket betyder et fartfyldt eventyr. Book din billet fra Billund til Miami allerede i dag for at opleve en af USAs mest intense storbyer!

Vil du have endnu mere inspiration? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor alle vores bedste rejsetips til Miami er samlet.

Transport til og fra Miami Lufthavn  

Miami Lufthavn er den travleste lufthavn i Florida, og er placeret 13 km fra centrum af Miami. Der findes flere forskellige transportmidler, du kan gøre brug af, når du skal fra lufthavnen ind til centrum af Miami. Nedenfor kan du danne dig et lille overblik over, hvilke transportformer du kan benytte dig af, når du lander.   

Metro

Den orange metrolinje kører direkte fra lufthavnen ind til centrum af Miami. For at komme til lufthavnens metrostation er du nødt til at benytte lufthavnens monorail bane MIA Mover, som du finder i alle lufthavnens terminaler. Det er gratis at tage MIA Mover.   

Bus  

Skal du til Miami Beach, kan du tage ekspresbussen Miami Beach Airport Flyer, som kører direkte dertil hver halve time.   

Biludlejning  

Miami har en strategisk god placering i Florida, som gør den til den oplagte destination, hvis du drømmer om en kør-selv ferie i solskinsstaten.  

I Miami er det let at leje en bil, da alle biludlejningsfirmaer er samlet under det samme tag. I lufthavnen kan du hoppe ombord på MIA Mover, der transporterer jer direkte hen til biludlejningscenteret. Det er en god idé at bestille en bil hjemmefra, så du er sikker på at få den type bil, du ønsker, og du slipper samtidig for at bruge ekstra tid i lufthavnen, da bilen står klar til dig, når du ankommer. Book en bil til din rejse til Miami 

Taxa 

Der er selvfølgelig også mulighed for at tage en taxa ind til centrum. Du finder taxaholdepladsen udenfor ankomsthallen. 

Vil du have gode rejsetips til Miami? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor vi har samlet vores bedste tips.

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Billund Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser Billund Miami i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Billund LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde eller komme hurtigere til gaten.

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig