Fly Billund Bari

Book fly fra Billund til Bari i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Billund til Bari i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Billund og Bari, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Fly Billund Bari

Bari er den næststørste by i Italien og er hovedstaden i regionen Apulien. Bari er en klassisk havneby, hvor handel altid har været vigtig. Den italienske by tilbyder meget, som strande, ældre smukke bygninger, kunstværker og et levende byliv. Et besøg i Italien lover gastronomiske eventyr, og Bari er ingen undtagelse. Flyv fra Billund til Bari og oplev det fantastiske Italien.

Bade i Bari

Bari har et middelhavsklima med milde vintre og varme, tørre somre. Perioden maj til september er varm, med et højdepunkt i juli og august, hvor gennemsnitstemperaturen er lige under 30 grader. Der er flere sandstrande med klart, blåt vand i Bari. Uden for Bari ligger byen Polignano a Mare. Der er også flere populære strande, herunder en strand, der er fyldt med klipper, som man kan hoppe fra. I samme by ligger også Cala Paguro, som er en mere traditionel sandstrand, der også er et besøg værd.

Solskin og badning i Apulien, book et fly fra Billund til Bari i dag!

Bari – En historisk by

Bari er en af de vigtigste handelsbyer i Italien med sin praktiske beliggenhed ved havet på Italiens østkyst. Byen har en lang historie og fik strategisk betydning, da den kom under romernes kontrol 300 f.Kr. Bari blev et link mellem søbåren handel fra øst og den indenlandske kystvej.

I begyndelsen af 1800-tallet fik Bari nyt liv, da den gamle by blev suppleret med en helt ny del, der blev bygget efter et gittermønster. Byens arkitekt var Napoleons svigersøn Joachim Murat, hvis efternavn lever videre i bydelen Murttiano. Det er ingen overdrivelse at sige, at meget er sket i og omkring byen. Langs kysten findes bygninger, der bærer Mussolinis arv, og Bari var under anden verdenskrig genstand for tysk angreb. I nyere tid er Baris rolle som handelsby vokset, og i dag huser nogle af Italiens største messecentre. Gå ikke glip af at opleve byens mange spændende fortællinger, når du lander i Bari!

Nyd italiensk mad

Det ville være en fejl at skrive om Italien uden at nævne maden. I regionen Apulien produceres der meget oliven, olie og hvede, som afspejles i madtraditionerne. Der er også rigeligt med lokalt producerede grøntsager, frugt, kød og fisk. En lokal specialitet er brødet Calzoni, fyldt med løg, ansjovis, kapers og oliven. Apulien er også kendt for grøntsags minestrone, kikærter, bønner og selleri. Den provinsielle ragun indeholder lam og svinekød. Fra havet er blæksprutter og især muslinger byens signum. En kendt ret er, riso e cozze som består af ris, kartofler og muslinger. Bari byder på mange gode smagsoplevelser!

Vil du have endnu mere inspiration? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor alle vores bedste rejsetips til Bari er samlet.

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Billund Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser Billund Bari i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Billund LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde eller komme hurtigere til gaten.

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig