Fly Aarhus Genève

Book Aarhus Genève i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Aarhus til Genève i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Aarhus og Genève, som passer dig.

Find vores lave priser på flybilletter med vores lavpriskalender. Lavpriskalenderen hjælper dig med at finde vores laveste fra-priser på flybilletter lige nu. Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Fly Aarhus Genève – Transport til og fra Genève Lufthavn  

Genève Lufthavn er placeret på grænsen mellem Schweiz og Frankrig  – kun 4 km fra centrum af Genève. Du skal derfor ikke afsætte meget tid til turen fra lufthavnen ind til centrum. Er det første gang, du besøger Genève, finder du nedenfor et overblik over, hvilke transportmuligheder du kan benytte dig af, når du skal fra lufthavnen ind til centrum.   

Tog  

Den hurtigste måde at komme fra lufthavnen ind til centrum er med tog. I lufthavnen finder du en togstation, hvor der både er forbindelser til Frankrig og Schweiz. Uanset hvilket tog du springer på, stopper den på Cornavin, der er centralt placeret i Genève. Turen til Cornavin tager kun otte minutter.   

Bus  

Vil du benytte transporttiden til at se lidt af byen, er bus et oplagt valg. Buslinje 10 kører til centrum af Geneve (afgår hvert 10. minut).   

Taxa 

Den mest bekvemme måde at komme til din slutdestination er med taxa. Du finder taxaholdepladsen udenfor ankomsthallen.  

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig