Fly Aalborg Poznan

Book fly fra Aalborg til Poznan i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Aalborg til Poznan i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Aalborg og Poznan, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Fly Aalborg Poznan – Oplev Poznan

Poznan har masser af historie og charme at byde på. Byen er Polens fjerdestørste by og ligger mellem Warszawa og Berlin. Poznan har mange unikke oplevelser at byde på som gamle, fine og farverige huse, moderne gallerier, hyggelige gader med caféer og restauranter.

Se de populære bukke som står højt oppe på rådhuset i den centrale del af det Gamle Marked. Rådhusets udseende er præget af renæssancestil og er værd at se. Spis en St. Martins Croissant, som er en af de mest populære polske specialiteter.

Besøg det tidligere kejserslot, som blev bygget for kejseren Wilhelm II i starten af 1900-tallet. I dag er det et kulturcenter med mange udstillinger. Se den smukke domkirkekælder, hvor der er rester fra den allerførste polske domkirke fra det 10. århundrede.

Tag til bypark Cytadela, som er en park, der vil give dig følelsen af at være i et helt andet univers. Skulpturer her ligner ikke noget du har set før, og parken er et alletiders sted, hvor du kan tage en dejlig cykel- eller gåtur.

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Aalborg Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser Aalborg Poznan i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Aalborg LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde eller komme hurtigere til gaten.

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig