Fly Billund Rhodos

Book fly fra Billund til Rhodos i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Billund til Rhodos i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Billund og Rhodos, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Fly Billund Rhodos – Oplev Grækenlands største ø

Rhodos har omkring 300 solskinsdage om året og er perfekt for dig, der ønsker at slappe af i varmen. I byen Rhodos finder du en historisk bydel med bymur, klostre og andre spændende bygninger fra korsriddernes tid. Som ofte i Grækenland er maden af høj kvalitet.

Book fly Billund Rhodos og nyd varmen og de smukke omgivelser!

Rhodos – rejsemålet for solbaderen

Myten fortæller, at Rhodos var guden Helios yndlingsø. Det er uden tvivl også mange mennesker, der er enige med ham. Øen Rhodos er med sine mange soltimer, smuk natur og dejlig atmosfære et fristende rejsemål. Men Rhodos er ikke kun sol, bad og god mad. Rhodos største by, som også deler navn med øen, har en rig historie, som ikke mindst viser sig i de mange spændende bygninger. I bymidten ligger en middelalderbydel, som også er på UNESCOs verdensarvsliste.

Oplev en tiltalende blanding af gammelt og nyt. Book fly Billund Rhodos i dag!

Aktiviteter på Rhodos

Øen Rhodos består af flere byer og landsbyer samt et stort antal strande. Nogle er populære turistmål, andre er mere øde og private. Det er nemt at komme rundt på øen, hvilket er passende for dem, der ønsker at besøge flere strande eller byer.

Husk at pakke et par behagelige vandresko, inden du booker fly Billund Rhodos. På øen findes nemlig Golgatastien, som fører til et gammelt kloster og et stort kors. De er beliggende på bjerget Filerimos, som har en fantastisk udsigt. Book fly Billund Rhodos og opdag denne fantastiske ø!

Lækker mad

Grækenland har god mad, og det gælder også for Rhodos. Tilgængeligheden af solmodne grøntsager og nærheden til havet lover godt for gode råvarer. På Rhodos kan du spise traditionelle græske retter som meze, moussaka og souvlaki. Meze er egentlig ikke en ret. Bestiller du meze, kan du vælge mellem flere lækre småretter, f.eks. grillede blæksprutter og tzatziki. Moussaka kender de fleste svenskere, den der lasagne-lignende ret med aubergine i stedet for pasta. Souvlaki er et græsk grillspyd med lam, svinekød eller kylling. Til maden findes der gode, lokale vine at vælge imellem. Nyd det græske køkken og book fly Billund Rhodos i dag!

Vil du have endnu mere inspiration? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor alle vores bedste rejsetips til Rhodos er samlet.

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Billund Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser Billund Rhodos i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Billund LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde eller komme hurtigere til gaten.

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig