Fly Billund Pisa

Book fly fra Billund til Pisa i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Billund til Pisa i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Billund og Pisa, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Fly Billund Pisa – Oplev Pisa

Når man tænker på Pisa, tænker man samtidig på det skæve tårn, som er så velkendt hos mange. Hvem har ikke drømt om at tage sit eget sjove og unikke billede ved tårnet? Det skæve tårn eller Campanilen, blev bygget på byens storhedstid, da domkirken skulle have et klokketårn i 1173. Du kan gå op på de forskellige etager og kigge ud til en smuk udsigt. Lige ved siden af tårnet finder du domkirken, som blev bygget af kunstneren Bonanno. Kirken har smukke søjler oven på hinanden og indenfor finder du den berømte prædikestol. Dåbskapellet, Battistero di San Giovanni, som Giovanni og Nicola står bag, har de fineste byzantinske relieffer og søjler, og er klart et besøg værd.

Pisa er en by, hvor den italienske kultur skinner frem. Slap af på de mange hyggelige cafeer, hvor du kan få en skøn tiramisu med en kop kaffe, eller en dejlig italiensk is. Prøv de italienske restauranter for en pizza eller noget lækkert pasta. Hvis du vil shoppe og forkæle dig selv lidt, så tag til Borgo Stretto, Borgo Largo eller Corso Italia, og se en masse forskellige butikker.

Fly fra Billund til Pisa og oplev den italienske kultur og den unikke historie, som Pisa har at byde på!

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Billund Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser Billund Pisa i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Billund LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde eller komme hurtigere til gaten.

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig