Fly Billund Malaga

Book fly fra Billund til Malaga i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Billund til Malaga i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Billund og Malaga, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Fly Billund Malaga – Værd at se 

Er du nysgerrig efter at vide mere om, hvad Malaga har at byde på? Vi har lavet en lille guide til en række seværdigheder, du ikke må gå glip af, når du besøger Malaga for første gang.  

Alcazaba 

Under dit besøg i Malaga bør du aflægge det mere end 1000 år gamle mauritiske fæstningsværk et besøg. Det er en unik oplevelse, som får tankerne hen på Tusind og én nats eventyr, da storbyens larm forsvinder, imens du går på eventyr i den mellemøstlige labyrint. Desuden er der en enestående udsigt over Malaga, hvis du bevæger dig op på toppen af den gamle fæstning.  

Picaso Museet 

Når du besøger Malaga, er det ikke til at komme udenom Picasso museet, hvor en del af hans mest berømte værker er udstillet. Malaga er Picassos fødeby, hvilket er årsagen til museet er blevet opført. Museet er at finde i en smuk bygning fra renæssancen, og huser 200 af hans sjældne værker.  

Málaga Katedral 

Malaga Katedral er ikke blot en smuk seværdighed, men også et symbol på Malaga. I folkemunde bliver katedralen kaldt La Manquita, hvilket betyder den enarmede kvinde. Årsagen til dette kælenavn er, at det sydlige tårn aldrig blev færdigt, alligevel valgte man at afslutte arbejdet i 1782. 

Transport til og fra Malaga Lufthavn

Malaga Lufthavn er placeret 8 km sydvest for Malaga, hvilket gør det hurtigt at let at komme ind til centrum af byen fra lufthavnen. Der findes flere forskellige transportmidler, du kan benytte. 

Tog

Ude foran afgangshallen finder du en togstation, hvor der går direkte forbindelser både til Malaga, Torremolinos og Fuengirola. 

Bus

Fra terminal 1 er det muligt at tage en turistbus ind til Malaga, bussen kører hver halve time i højsæsonen.  

Taxa 

Den nemmeste og hurtigste måde at komme ind til centrum af Malaga er med taxa. Vær dog opmærksom på at priserne er højere i aften- og i nattetimerne.  

Udlejningsbil 

Vil du se mere af Spanien end blot Malaga, kan du med fordel leje en bil. På den måde kan du nemt komme rundt i området til byer som Granada, Marbella, Fuengirola og Sevilla. Ønsker du at leje en bil, anbefaler vi, at du bestiller den i forvejen, så den står klar, når du ankommer. 

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Billund Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser Billund Malaga i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Billund LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde eller komme hurtigere til gaten.

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig