Fly Billund Haugesund

Book fly fra Billund til Haugesund i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Billund til Haugesund i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Billund og Haugesund, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Fly fra Billund til Haugesund

Besøg eller oplev det naturskønne Haugesund. Haugesund ligger mellem Bergen og Stavanger og er et perfekt rejsemål for dig, der ønsker at opleve Norge. Preikestolen og Trolltunga kan nås inden for en dags tur, men også naturen omkring byen er et besøg værd i sig selv. Fjorde, bjergvandring og smuk udsigt er ord, der forbindes med rejsemålet. SAS tilbyder fly fra Billund til Haugesund året rundt.

Haugesund

Allerede i luften på dit fly fra Billund til Haugesund vil du se den fantastiske natur, der tiltrækker dagsture. Som feriested er Haugesund skabt til den friluftsmenneske. Høje bjerge og norske fjorde skaber rammerne for flere aktiviteter, ikke mindst fiskeri. Vandene omkring Haugesund er fiskerige, og du kan deltage i arrangerede fisketure, hvis du ikke har din egen båd.

Haugesund er en mellemstor norsk by. Byen er et kommercielt centrum, og indtægterne kommer primært fra olie, gas og skibsfart. Uddannelse og konferencer er også vigtige erhverv. Udbuddet af varer og tjenester er større end forventet for en by af dens størrelse. Du finder både moderne shoppingcentre og charmerende lokale butikker.

Glem ikke et par behagelige gå- eller vandresko, når du pakker til dit fly fra Billund til Haugesund!

Historie

Haugesund blev grundlagt som by i 1854, men har rødder, der går tilbage til vikingetiden. Lige syd for Haugesund blev Norge forenet i 872 af Harald Hårfagre, en handling, der blev tildelt et nationalmonument i 1800-tallet. Det, der fik Haugestad til at blomstre i 1800-tallet, var den rige tilgang på sild, og senere skibsværvsindustrien, der var førende i Norge.
Rundt om i landskabet kan man se det rige arv fra vikingetiden.

Kultur

Haugesund har flere store festivaler, hvoraf de to største er Sildjazzfestivalen og den norske Filmfestival. Under Hamndagene kan du deltage i "Verdens Længste Sildebord", hvor du kan prøve alle slags lækker sild. Haugesund arrangerer også Rockfest Haugesund, Kulturnatten og "børn-er-bedst-festivalen".

Under dit besøg i Haugesund må du ikke glemme den indre havn, der er fuld af liv både dag og nat. Gå en tur og nyd den friske havluft eller hold ind hos nogle af de mange caféer, restauranter eller pubber. Længst vandet kan du købe frisk skaldyr eller spise nyfanget fisk. Havnen ligger i hjertet af byen og er et naturligt mødested og udgangspunkt for ekspeditioner ud i fjorden.

Book fly fra Billund til Haugesund og oplev en maritim perle!

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Billund Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser Billund Haugesund i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Billund LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde eller komme hurtigere til gaten.

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig