Fly Billund Biarritz

Book fly fra Billund til Biarritz i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Billund til Biarritz i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Billund og Biarritz, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Fly Billund Biarritz – Værd at se 

Biarritz emmer af liv, charme og feriestemning, og tilbyder noget for enhver smag. Ligegyldig om du er til surf, kultur, natur eller er lidt af en strandløve. Læs mere om hvad en ferie til Biarritz kan byde på nedenfor.  

Musée de la Mer 

Besøg det innovative og enestående museum Musée de la Mer, hvor du kan blive klogere på livet i havet og Biarritz hvalfangsthistorie. På museet kan du opleve spændende formidling i form af interaktive udstillinger, animationer og virtuel surfing.  

Rocher de la Vierge 

Besøger du Biarritz, er du nødt til at opleve den smukke klippeformation Rocher de la Vierge, som er forbundet med fastlandet med en gangbro, som faktisk er tegnet af Gustav Eiffel, som også var arkitekten bag det berømte Eiffeltårn.  

Golf paradis 

Er du vild med golf, er Biarritz oplagt at besøge. I byen finder du den næstældste golfbane i Europa; Golf du Phare de Biarritz og den mere moderne Centre International d’Entrainement au Golf d’Ilbarritz. Falder ingen af førnævnte i din smag, eller har du allerede besøgt dem findes der andre golfanlæg i området.

Transport fra Biarritz lufthavn 

Biarritz lufthavn er lille og nem at navigere i. Lufthavnen er placeret kun 5 km fra centrum af Biarritz, det er derfor let at komme fra lufthavnen ind til byen.  

Taxi

Ønsker du at komme hurtigt og nemt til dit bestemmelsessted, kan du tage en taxa direkte fra Biarritz lufthavn. Taxaholdepladsen finder du ude foran terminalen.  

Bus 

I lufthavnen finder du flere busruter, der enten kører ind til centrum af byen eller andre byer i området.  

Biludlejning Biarritz lufthavn 

Vil du opleve et større område af Frankrig, kan du også vælge at leje en bil. I Biarritz finder du et stort udvalg af biludlejningsfirmaer, det er dog en god idé at bestille bilen på forhånd, hvis du ønsker den bedste pris, eller har et specifikt ønske til biltypen. På den måde er du også sikker på, at bilen står klar, når du lander, så du undgår unødvendig ventetid i lufthavnen. 

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Billund Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser Billund Biarritz i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Billund LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde eller komme hurtigere til gaten.

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig