Fly Aarhus Olbia Sardinien

Book fly fra Aarhus til Olbia Sardinien i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Aarhus til Olbia Sardinien i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Aarhus og Olbia Sardinien, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Fly Aarhus Olbia – Værd at se på Sardinien  

Bag den industrielle krans som omslutter byen gemmer sig en betagende by med et historisk centrum, hvor du vil opleve interessante butikker, charmerende restauranter og vinbarer. Olbia er en autentisk by, som bestemt er et besøg værd på din rejse til Sardinien.  

Sol og strand 

Er du en af dem, der elsker at sole sig på stranden? På Sardinien er havet smaragdgrønt og strandende smukke som på Caribien. Der findes flere strande nær Olbia, de nærmeste ligger nogle kilometer udenfor Olbias centrum heriblandt Pittulongu. Fra centrum kan du tage buslinjerne 4 og 40 til Pittulongu, det tager under 20 minutter. Vil du opleve en af Europas flotteste strande? Bør du besøge stranden Cala Goloritzè, som ligger et par timers kørsel fra Olbia. Stranden er omkranset af klipper og smukke pinjetræer, som læner sig ud over klipperne. 

Middelalderbyen Bosa 

Du kan ikke besøge Sardinien uden at tage et smut forbi middelalderbyen Bosa, som blev grundlagt i 1112. Her vil du opleve en autentisk og hyggelig stemning, samtidig med du får en rejse tilbage i tiden. Fra borgen Castello Malaspina er der en smuk udsigt over Middelhavet, som du bestemt ikke må snyde dig selv for. Desuden findes der mange skønne traditionelle restauranter, museer og kirker i byen, som du med fordel kan aflægge et visit på turen.

Transport fra Olbia Lufthavn 

Olbia lufthavn er placeret ca. 5 km fra centrum af Olbia, du kan derfor hurtigt komme fra lufthavnen ind til centrum af byen enten med bus eller taxa. 

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig