Fly Aarhus Rom

Book fly fra Aarhus til Rom i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Aarhus til Rom i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Aarhus og Rom, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Fly Aarhus Rom – Værd at se i Rom 

Rom er den perfekte destination, hvis du elsker god mad, shopping, romantik og vil se nogle af de fineste og mest berømte seværdigheder i verden. Rom har det hele, og er en by, du kan besøge igen og igen. Nedenfor kan du danne dig et overblik over nogle af de seværdigheder, du ikke må gå glip af at se på din rejse til Rom.  

Peterskirken 

Ikke kun er Peterskirken meget smuk, så huser den også den nuværende pave. Det er derfor ikke et under, at kirken er utroligt besøgt i dag. Skal du besøge kirken, er det derfor en god idé at købe billet forinden, så du slipper for den kolossale kø, der kan være udenfor indgangen. Men tænk over din påklædning! Selvom det er varmt udenfor er shorts, bare skuldre og korte nederdele ikke tilladt, hvis du skal ind i kirken.  

Colosseum 

En af de mest ikoniske bygninger i Rom er uden tvivl Colosseum, som før i tiden var grund for storslåede gladiatorkampe. Historien siger, at intet mindre end 500.000 mennesker og en million vilde dyr mistede livet under kamp i amfiteateret. I dag er bygningen den mest besøgte attraktion i Italien, og et symbol på den råstyrke og vold der eksisterende i Antikkens Rom.  

Oplev Roms charme 

Rom er en af de mest romantiske byer i Europa, og har en helt unik stemning. Tag på oplevelse i byens gader er en oplevelse i sig selv. Rom er fyldt med små torve med fontæner, eventyrlige barokpaladser, kirker og de hyggeligste fortovsrestauranter med rødternede duge. 

Vil du have endnu mere inspiration? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor alle vores bedste rejsetips til Rom er samlet.

Transport Fiumicino Lufthavn

Lufthavnen Fiumicino også kaldet Leonardo da Vinci-lufthavn er placeret 32 kilometer vest fra Rom, og er den største i Italien. Fra lufthavnen er der gode bus – og togforbindelse ind til centrum af Rom døgnet rundt. Læs mere om de forskellige transportformer i afsnittene nedenfor.  

Tog

Fra lufthavnen kan du tage Leonardo Express-toget, som kører direkte ind til stationen Termini, der er placeret i centrum af Rom. Turen tager omkring 30 minutter, da den kun stopper en enkelt gang undervejs. Herfra kan du skifte til bus eller metro. 

Du kan også tage regionaltoget FL1, hvis du skal af på andre stationer end Termini. Regionaltoget afgår hvert kvarter på hverdage og hver halve time i weekender.  

Bus

Du kan også benytter dig af en shuttlebus, når du skal ind til centrum af Rom. Busserne kører direkte fra Terminal 3 til Termini- stationen. Turen tager omkring 45–60 minutter.

Taxa 

Vil du nemt og bekvemt ind til centrum, kan du også vælge at tage en taxa. Dette er en lidt dyrere transportform, men kan være rar, hvis du ankommer sent eller har meget bagage med.  

Udlejningsbil 

Vil du se mere af Italien end blot Rom? Med en bil får du en større frihed på din ferie, og grundet Roms placering i den centrale del af Italien, er der rig mulighed for at besøge andre dele af Italien, hvis du ønsker en længere ferie. 

Book din udlejningsbil via vores hjemmeside, og slip for unødig ventetid i lufthavnen. På vores udlejningsside kan du danne dig et overblik over de forskellige bilmodeller, og priser på tværs af udlejningsfirmaer. 

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig