Fly Aarhus Reykjavik

Book fly fra Aarhus til Reykjavik i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Aarhus til Reykjavik i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Aarhus og Reykjavik, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Book flyv Aarhus Reykjavik – Oplev Islands charmerende hovedstad

Reykjavik blev grundlagt af vikingerne omkring år 870 og er i dag en lille, men vigtig, by. Med en smuk beliggenhed ved havet er byen perfekt til at gå en tur i. Det er let at komme rundt til fods, men trods den lille størrelse er der et godt udvalg af shopping, restauranter og natteliv. Byen har mange butikker og der er både budgetkæder og luksuriøse designer mærker. Pak let når du booker fly Aarhus Reykjavik, så du har plads til dine nye indkøb når du flyver hjem!

Det islandske køkken har gode lam og selvfølgelig fisk takket være landets nærhed til havet. Fish Company, Seafood Cellar og Fish Market er tre centrale og meget populære restauranter hos både lokalbefolkningen og turister, der er på udkig efter islandske delikatesser.
Book flyv Aarhus Reykjavik tur/retur og oplev en anderledes hovedstad i Norden!

Kør til de varme kilder

Book fly Aarhus Reykjavik og lej en bil med dine EuroBonus-point! Det er meget praktisk at køre rundt på Island og mange turister har Reykjavik som base når de tager på dagsture uden for byen. Lej en bil med dine EuroBonus-point

Et af Islands varemærker er de varme kilder – det må du ikke gå glip af på din rejse Aarhus Reykjavik! Blå Lagune, Reykjadalur og Sundhöllin er tre varme kilder, der ligger tæt på hovedstaden og som desuden har høj kvalitet. Blå Lagune er måske den mest kendte varme kilde og har dagligt mange besøgende. Men lad dig ikke skræmme af mængden af turister, kilden er en fantastisk og besøgværdig oplevelse med sin dampende og turkis farvede vand.

For dem der vil vandre er Reykjadalur et godt alternativ da det kræver en halv times vandring for at komme dertil. Under vandringen passerer du andre varme kilder, der er for varme til at bade i og når du endelig når frem er der gratis adgang. Sundhöllin er den ældste badning i Reykjavik og måske også den mest charmerende. Den der bader i en af de to udendørs bassiner har udsigt over hele byen.

Book fly Aarhus Reykjavik og nyd et dejligt, afslappende bad i en af de varme kilder, der ligger tæt på hovedstaden!

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig