Fly Aarhus Göteborg

Book Aarhus Göteborg i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Aarhus til Göteborg i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Aarhus og Göteborg, som passer dig.

Find vores lave priser på flybilletter med vores lavpriskalender. Lavpriskalenderen hjælper dig med at finde vores laveste fra-priser på flybilletter lige nu. Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Fly Aarhus Gøteborg – Værd at se i Gøteborg

Gøteborg er en by, der har rigtig meget at byde på, hvilket kan gøre det svært at vælge. De fleste seværdigheder er i gåafstand, men ellers kan du også benytte det velfungerende sporvognssystem. Vi har samlet en række anbefalinger til nogle af de oplevelser, du ikke må gå glip af, når du besøger den svenske by.  

Skansen Kronan 

Besøg det gamle fort Skansen Kronan, hvor du kan få et indblik i, hvordan Gøteborg så ud i det 17. århundrede. Fortet er placeret på Risåsberget i det sydlige Gøteborg, hvor du også kan nyde den flotte udsigt over byen.  

Trädgårdsföreningen

I Gøteborg finder du også Trädgårdsföreningen, som er en af Europas bedst bevarede parker. Parken blev opført i midten af det 19. århundrede, og er især kendetegnet ved sine store græsarealer, idylliske søer, skulpturer, springvand og sit Palmehus. I det store drivhus, også kaldet Palmehuset, er det muligt at se et stort udvalg af palmer og blomster. Parken er også et sted for børn, da der i Trädgårdsföreningen også er en god legeplads. 

Få mange flere gode råd til din tur til Gøteborg i vores rejseguide Scandinavian Traveler.

Transport fra Gøteborg-Landvetter Lufthavn 

Gøteborg Lufthavn er Sveriges næststørste lufthavn og er placeret 20 km fra centrum af byen. Fra lufthavnen kan du nemt komme ind til byen med enten bus eller taxa.  

Bus  

Fra lufthavnen er det muligt at tage en bus ind til centrum af byen. Busholdepladsen er placeret foran afgangsterminalen, og på blot 20 minutter kan du stå i centrum af Gøteborg. Busserne kører hvert 12. minut.  

Taxa 

Du kan også benytte dig af en taxa, hvis offentlig transport ikke er noget for dig. Taxaholdepladsen finder du også ude foran afgangsterminalen. 

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig