Fly Aalborg Paris

Book fly fra Aalborg til Paris i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Aalborg til Paris i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Aalborg og Paris, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Fly Aalborg Paris – Værd at se

Paris er ikke blot lysenes og kærlighedens by men meget mere. I Paris finder du også mad i særklasse, mange kulturelle monumenter og fantastisk shopping. I Paris får du simpelthen det hele! Der findes et væld af seværdigheder du ikke må gå glip af såsom Eiffeltårnet, Louvre, Triumfbuen og Montmartre. Vi har lavet en kort guide til en række seværdigheder, som du er nødt til at besøge under dit ophold foruden de førnævnte.   

Musée de L'Orangerie 

I den sydvestlige del af Tuilerie-haven finder du kunstmuseet Musée de l'Orangerie, hvor du blandt andet kan opleve nogle af Monets kendte åkandemalerier. Desuden finder du også en lang række andre malerier af kendte kunstnere som Cézanne, Renoir, Picasso og Matisse. Musée de l'Orangerie er derfor et oplagt sted at besøge, hvis du er kunstinteresseret.   

Latinerkvarteret  

I området omkring Notre Dame finder du Latinerkvarteret, som er et af de ældste kvarterer i Paris. Området er kendt for sin livlige atmosfære og gode restauranter, hvor du finder mad for enhver smag og pengepung.  

Er du interesseret i flere tips til seværdigheder, gode spisesteder eller shopping, bør du tjekke vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor vi har samlet alle vores bedste råd til en fantastisk tur.  

Transport fra Paris Lufthavn  

SAS flyver til Charles de Gaulle lufthavn som er placeret ca. 30 km nordøst for Paris, og er Frankrigs største lufthavn. Fra Charles de Gaulle er der flere transportmidler, du kan benytte, når du skal videre ind til centrum af byen.   

Tog 

I Charles de Gaulle lufthavnen kan du vælge mellem metro og tog. Metroen RER kører flere gange i timen fra lufthavnen ind til centrum af Paris fra terminal 1 og 2. Du kan også benytte dig af hurtigtoget TGV (SNCF), som ligeledes kører ind til centrum.  

Bus  

Ønsker du at tage en bus ind til centrum, findes der også en række muligheder. Bussen Roissy kører eksempelvis fra alle terminalerne til Operá i Paris, hvilket er en tur på 45–60 min. Du kan også tage Air France bussen, hvor både linje 2 og 4 kører ind til centrum.   

Taxa 

Der er god mulighed for at praje en taxa i lufthavnen, dog kan det være en lidt dyr affære, da der ofte kommer ekstra udgifter i form af tillæg for bagage, nattetillæg eller lufthavnsafgift.  

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Aalborg Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser Aalborg Paris i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Aalborg LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde eller komme hurtigere til gaten.

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig