Fly Aalborg Gøteborg

Book fly fra Aalborg til Gøteborg i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Aalborg til Gøteborg i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Aalborg og Gøteborg, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Fly fra Aalborg til Gøteborg – Oplev en hyggelig by

Fly fra Aalborg til Gøteborg og oplev Sveriges næststørste by. Nærheden til havet og kysten gør Gøteborg til en attraktiv udgangspunkt for at komme ud i skærgården. Der er både ud i skærgården og mulighed for at leje cykler for at komme rundt på øerne. Det vidunderlige havsmiljø med den friske vind og skumringen over klippeskrænterne er et af Gøteborgs varemærker. På flere restauranter er der mulighed for at nyde veltilberedt fisk og skaldyr, og det er ikke usædvanligt at der er musikunderholdning om aftenen.

Gøteborg fik sine byprivilegier i 1621 og har gennem sin historie delvist været kaldt Nye Amsterdam på grund af sin arkitektur og delvist Lille London på grund af indvandringen af englændere. I dag er byen Sveriges andenstørste by og der er et stort udvalg af seværdigheder, aktiviteter og shopping. Vi har samlet nogle af de seværdigheder, du ikke må gå glip af, når du besøger Gøteborg.

Feskekôrka

Besøg den ikoniske Feskekôrka for at opleve det lokale udbud af dagfriske rejer, krebs og hummer afhængigt af sæsonen. Bestil din flyvning mellem Aalborg og Gøteborg allerede i dag!  

Skansen Kronan 

Besøg det gamle fort Skansen Kronan, hvor du kan få et indblik i, hvordan Gøteborg så ud i det 17. århundrede. Fortet er placeret på Risåsberget i det sydlige Gøteborg, hvor du også kan nyde den flotte udsigt over byen.  

Trädgårdsföreningen

I Gøteborg finder du også Trädgårdsföreningen, som er en af Europas bedst bevarede parker. Parken blev opført i midten af det 19. århundrede, og er især kendetegnet ved sine store græsarealer, idylliske søer, skulpturer, springvand og sit Palmehus. I det store drivhus, også kaldet Palmehuset, er det muligt at se et stort udvalg af palmer og blomster. Parken er også et godt sted for børn, da der er en legeplads i Trädgårdsföreningen.

Vil du have endnu mere inspiration? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor alle vores bedste rejsetips til Gøteborg er samlet.

Transport fra Gøteborg-Landvetter Lufthavn 

Gøteborg Lufthavn er Sveriges næststørste lufthavn og er placeret 20 km fra centrum af byen. Fra lufthavnen kan du nemt komme ind til byen med enten bus eller taxa.  

Bus  

Fra lufthavnen er det muligt at tage en bus ind til centrum af byen. Busholdepladsen er placeret foran afgangsterminalen, og på blot 20 minutter kan du stå i centrum af Gøteborg. Busserne kører hvert 12. minut.  

Taxa 

Vil du tage en taxa, kan du finde taxaholdepladser uden for afgangsterminalen.

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Aalborg Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser Aalborg Gøteborg i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Aalborg LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde eller komme hurtigere til gaten.

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig