Fly Billund Åre/Östersund

Book fly fra Billund til Åre/Östersund i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Billund til Åre/Östersund i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Billund og Åre/Östersund, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Book fly Billund Östersund

Med SAS kan du flyve Billund Östersund året rundt. Når du er ankommet til Östersund, er det nemt at komme videre til andre steder, såsom den velkendte skisportsby Åre.

Östersund er også et perfekt sted at besøge året rundt. Om sommeren kan du tage på vandretur i det smukke fjeldlandskab eller prøve downhill-cykling, mens du om vinteren selvfølgelig kan stå på ski.

Book fly Billund Östersund allerede i dag og tag chancen for at opleve de uimodståelige fjeldlandskaber!

Flyv til Östersund og stå på ski i Åre

En given destination, når du flyver Billund Östersund, er selvfølgelig skisportsbyen Åre. Byen kan som tidligere nævnt besøges året rundt, da det smukke fjeldlandskab byder på forskellige aktiviteter, der passer til både sommer- og vintervejr. Udover at Åre tilbyder mange sportslige aktiviteter, som skiløb og vandring, blomstrer byen også af verdensklasse restauranter og butikker. Et besøg i Åre efterlader således hverken krop eller sjæl tom for indtryk.

Book fly Billund Östersund allerede i dag og oplev Sveriges velbesøgte skisportsby!

Östersund – En skjult jämtländsk perle

Når du flyver Billund Östersund, bør du også benytte lejligheden til at besøge Östersunds bykerne. Östersund er omgivet af Storsjøen og fjeldtoppe, hvilket gør den til en smuk by at besøge. Bykernerne består også af klassiske træhuse fra slutningen af 1800-tallet, hvilket også bidrager til, at byen er så smuk og hyggelig at gå rundt i.

Book dit fly Billund Östersund allerede i dag!

Vil du have endnu mere inspiration? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor alle vores bedste rejsetips til Östersund er samlet.

Transport fra Åre Östersund lufthavn

Når du er ankommet til Åre Östersund lufthavn, kan du på en nem måde komme til både Östersunds bykerne og skisportsbyerne Åre og Vemdalen. Flybusser kører året rundt ind til Östersunds bykerne og om vinteren til Åre og Vemdalen.

Hvis du hellere vil leje en bil eller tage en taxa, er det også muligt. Ved at leje en egen bil kan du nemt komme, hvor du vil.

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Billund Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser Billund Åre/Östersund i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Billund LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde eller komme hurtigere til gaten.

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig