Fly Aarhus Zürich

Book Aarhus Zürich i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Aarhus til Zürich i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Aarhus og Zürich, som passer dig.

Find vores lave priser på flybilletter med vores lavpriskalender. Lavpriskalenderen hjælper dig med at finde vores laveste fra-priser på flybilletter lige nu. Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Fly Aarhus Zürich – Oplev Zürich

Lake Zürich er populær, og her kan du tage en sejltur og se byen eller slappe af i det hyggelige område. Schweiz er kendt for sin fine chokolade af høj kvalitet men kaffen er lige så lækker her. Sørg for at få smagt på den gode kaffe og chokolade, når du befinder dig i Zürich.

Zürich Operahus blev bygget i 1891 i fineste neo-barokstil, og her kommer mange store kunstnere. Find Botanisk Have i Zürich og gå rundt i den smukke have eller besøg Löwenbräu Areal som er en høj bygning med flere anlæg af både national og international kunst.

Zürich er også kendt for sin smukke natur, og der er flere parker at se. En speciel én er Chinese Garden Zürich, men du kan også opleve Zürich om vinteren med en svævebanetur ved Mount Titlis og se området fra oven. 

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig