Fly Aarhus Venedig

Book Aarhus Venedig i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Aarhus til Venedig i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Aarhus og Venedig, som passer dig.

Find vores lave priser på flybilletter med vores lavpriskalender. Lavpriskalenderen hjælper dig med at finde vores laveste fra-priser på flybilletter lige nu. Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Fly Aarhus Venedig – Oplev historiske Venedig 

Venedig er bygget på mere end 100 små øer, der alle er forbundet af byens store netværk af kanaler. De mere end 150 broer i byen har forenet de mange øer og skabt Italiens helt unikke by – Venedig. Byen er verdenskendt for sine kanaler og er en del af UNESCOs liste over verdens kulturarv. Og her er masser af oplevelser for par, familier og venner, der vil udforske den italienske kultur og historie.

Et af de mest kendte og ikoniske steder i Venedig er Markuspladsen. Kendt fra film verden over, er det i dag en storslået attraktion for alle besøgende. Få en af de bedste udsigter over Venedig og besøg tårnet Campanile Di San Marco. Eller gå en tur over Venedigs mest kendte bro, Ponto di Rialto, der giver dig et smukt udsyn over Canal Grande. Og et besøg i Venedig er ikke fuldent uden en gondol-tur, hvor du kan se byen fra vandsiden og komme vidt omkring i de små kanaler.  

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig