Fly Aarhus Manchester

Book Aarhus Manchester i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Aarhus til Manchester i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Aarhus og Manchester, som passer dig.

Find vores lave priser på flybilletter med vores lavpriskalender. Lavpriskalenderen hjælper dig med at finde vores laveste fra-priser på flybilletter lige nu. Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Book fly Aarhus Manchester – Transport til og fra Manchester Lufthavn  

Manchester Lufthavn er en international lufthavn med mange daglige afgange. Lufthavnen er placeret 15 km fra centrum af byen, men der er gode transportmuligheder, så bare rolig, du kan nemt, hurtigt og billigt komme ind til centrum fra lufthavnen. Er det første gang, du skal besøge Manchester, har vi lavet en lille guide til dig, så du ved, hvad du skal gøre for at komme ind til centrum, når du lander i lufthavnen.   

Tog 

Den letteste måde at komme fra lufthavnen ind til centrum af Manchester er med tog. Togene kører ofte, og turen til centrum tager ikke mere end 15–25 minutter afhængig af om toget standser ved mindre stationer.  

Bus  

Foretrækker du at tage en bus ind til centrum af Manchester, kører National Express ofte. Det eneste minus ved denne transportform er, at turen tager mere end en time.   

Tram  

Har du ikke prøvet at køre i sporvogn før, har du muligheden nu. Du kan nemlig tage en sporvogn hele vejen fra Manchester Lufthavn ind til centrum af byen. Vær dog opmærksom på, at turen tager væsentlig længere tid end med tog.   

Taxa  

Det er selvfølgelig også muligt at tage en taxa. Udenfor terminalen finder du en taxaholdeplads, hvor du let kan praje en taxa. Fordelen ved denne transportform er, at du kan blive kørt direkte til hotellet, hvilket især er oplagt, hvis du har meget bagage med dig. 

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig