Fly Aarhus Krakow

Book Aarhus Krakow i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Aarhus til Krakow i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Aarhus og Krakow, som passer dig.

Find vores lave priser på flybilletter med vores lavpriskalender. Lavpriskalenderen hjælper dig med at finde vores laveste fra-priser på flybilletter lige nu. Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Fly Aarhus Krakow – Transport til og fra Krakow Lufthavn  

Krakow Lufthavn også kaldet Krakow Balice Johannes Paul II Lufthavn er kun placeret 11 km fra centrum af byen, hvilket gør Krakow til en oplagt destination til weekendture, i og med at både flyvetiden og afstanden mellem byen og lufthavnen er relativt kort.  

I lufthavnen finder du et stort udvalg af transportformer, du kan gøre brug af, når du skal fra lufthavnen ind til centrum.   

Tog 

Den hurtigste måde at komme ind til centrum er med bus. I lufthavnen kan du tage toget Balice Express linje 142 ind til centrum af Krakow på blot 15 minutter.   

Bus 

Ønsker du at tage bussen til centrum, kan du i dagtimerne benytte linje 208 og 252, og om natten 902. Du skal regne med en transporttid på 40–45 minutter, hvis du vælger denne transportform.   

Taxa

Er du ikke fan af offentlig transport, er det også muligt at tage en taxa til centrum. Ude foran ankomsthallen finder du taxaholdepladsen, hvor du let kan få fat i en taxa. Med taxa tager turen ind til centrum omkring 30 minutter afhængig af trafik og destination. 

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig