Fly Aarhus Frankfurt

Book Aarhus Frankfurt i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Aarhus til Frankfurt i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Aarhus og Frankfurt, som passer dig.

Find vores lave priser på flybilletter med vores lavpriskalender. Lavpriskalenderen hjælper dig med at finde vores laveste fra-priser på flybilletter lige nu. Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Fly Aarhus Frankfurt – Tranport fra Frankfurt Lufthavn  

Frankfurt Lufthavn er den travleste lufthavn i Tyskland med flere hundrede tusinde årlige flyvninger, hvilket dens størrelse også bærer præg af. I lufthavnen finder du to passagerterminaler, og en tredje terminal der er forbeholdt førsteklasses passagerer. Terminal 1 og 2 er forbundet med et tog, så du på få minutter kan komme fra den ene terminal til den anden.  

Frankfurt Lufthavn er placeret kun 12 kilometer fra centrum af Frankfurt, det tager af den grund ikke mere end 10–15 minutter at komme ind til centrum med tog.

Der findes mange forskellige transportmuligheder, du kan benytte dig af, når du lander i Frankfurt Lufthavn. Er du interesseret i at læse mere om de forskellige transportmuligheder, kan du danne dig et overblik nedenfor.   

Taxa  

Uanset hvilken terminal du lander ved, finder du et stort udvalg af taxaer døgnet rundt. Selve turen fra lufthavnen ind til centrum af Frankfurt tager mellem 20–30 minutter afhængig af trafikken.  

Ønsker du at tage en taxa ind til lufthavnen, når du skal tilbage til København, er det grundet størrelsen på lufthavnen en god idé at fortælle chaufføren navnet på dit flyselskab, eller hvilken terminal du skal flyve fra, hvis du ved det. På den måde er du sikker på, at du bliver kørt til den rigtige terminal, og du slipper dermed for at bøvle med at komme fra den ene terminal til den anden.  

Desuden er det en god ide at aftale en fast pris, hvis det er lige i myldretiden.   

Tog  

Frankfurt Lufthavn har hele to togstationer, hvor du både finder lokale og regionale toge. Den ene er placeret i terminal 1, her finder du S-Bahn, regionale tog og pendlertog, hvor den anden AIRail Terminal er for passagerer, som skal rejse længere. AIRail Terminal ligger ved siden af terminal 1.  

Skal du ind til centrum af Frankfurt, kan du enten tage S-Bahn linje S8 eller S9, som kører til Frankfurt Central Station. Turen tager ca. 10–15 minutter.  

Bus

Vil du hellere tage bussen ind til centrum af Frankfurt, er dette også en mulighed. De fleste busser stopper ude foran ankomsthallen i terminal 1, men enkelte stopper også foran terminal 2 (Level 2). Turen til centrum tager omkring en halv time, og du kan købe billet i bussen.  

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig