Fly Aalborg Split

Book fly fra Aalborg til Split i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Aalborg til Split i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Aalborg og Split, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Fly Aalborg Split – Værd at se 

I Split finder du mange interessante steder, hvad end du er til arkitektur, kunst og kultur eller er vild med god mad. Vi har samlet en række forslag til steder, du er nødt til at besøge på din ferie i Split, som du kan se nedenfor.  

Diocletian Paladset

I Splits gamle bydel finder du resterne af den romerske kejser Diocletians palads, som i dag er en del af UNESCOs Verdensarvsliste. Det er muligt at besøge paladset i løbet af dagen, hvor du kan tilkøbe adgang til forskellige dele af paladset såsom paladsets kælder, St. Duje katedralen og Jupiter Templet. Alternativt kan du også vælge at booke en guidet tur rundt i den gamle bydel.  

Nationalt teater

Er du interesseret i musik og kultur? I så fald må du ikke snyde dig selv for et besøg i Splits nationale teater, som byder på dygtige skuespillere og operasangere.  

Besøg Unesco byen Trogir  

Omkring 30 minutter i bus fra Split finder du den charmerende gamle by Trogir. Trogir er en malerisk by, hvis historie går helt tilbage til de gamle grækere. På trods af Trogirs lange historie har byen formået at bevare sin historiske charme, hvilket også er én af grundene til, at den er endt på UNESCOs Verdensliste. Selvom Trogir ikke er verdens største by, er der massere af ting at se. Oplev eksempelvis fortet Kamerlengo, St. Laurentius-katedralen fra 1200-tallet og den smukke havnepromenade. 

Transport fra Split Lufthavn 

Split lufthavn er placeret cirka 24 km fra centrum af Split i en lille by kaldet Kaštela. Som de fleste andre lufthavne i Kroatien, er Split Lufthavn forholdsvis lille, men alligevel har den åbent året rundt. 

Taxa

Vil du hurtigt og nemt ind til centrum af Split, kan du tage en taxi. Taxiholdepladsen finder du ved siden af Riva, som er det samme sted, lufthavnsbusserne holder til. Det tager ca. 25 minutter at komme fra lufthavnen ind til centrum i bil.  

Bus

Du kan enten vælge at benytte en af de mange lufthavnsbusser eller en regional bus, når du skal fra lufthavnen ind til centrum. Lufthavnsbusserne kører direkte fra Split Lufthavn ind til busstationen i Split. 

Passer lufthavnsbusserne ikke ind i din tidsplan, kan du også benytte den regionale buslinje 37, som kører mellem Split og Trogir. Busstoppestedet finder du på hovedvejen ude foran lufthavnen (ca. 150 meters gåafstand fra terminalen). Vær dog opmærksom på at der er en del stoppesteder på vejen, og i myldretiden kan bussen være meget proppet, hvilket kan gøre det svært, hvis du har meget bagage med. Bussen kører ca. hvert 20 minut fra 05.00-19.00, efter det kører den en gang hver halve time.  

Biludlejning 

Vil du opleve mere af Kroatien end bare Split, kan du med fordel leje en bil i lufthavnen. I lufthavnsterminalen finder du lokale såvel som internationale biludlejningsvirksomheder. Ønsker du at leje en bil, anbefaler vi, at du booker den på forhånd, så den står klar, når du lander i Split Lufthavn. 

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Aalborg Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser Aalborg Split i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Aalborg LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde eller komme hurtigere til gaten.

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig