Fly Aalborg München

Book fly fra Aalborg til München i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Aalborg til München i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Aalborg og München, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Fly Aalborg München – Transport til og fra München Lufthavn 

München Lufthavn, også kaldet Flughafen München Franz Josef Strauß, er placeret 40 km syd for byens centrum. Heldigvis er der gode transportmuligheder i München Lufthavn. Vi har undersøgt transportmulighederne for dig, så du nemt kan danne dig et overblik over, hvordan du kommer til din destination.  

Er du interesseret i gode rejsetips til München? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor vi har samlet vores råd til en god ferie i München

Tog  

Den hurtigste og nemmeste måde at komme ind til centrum af byen er med tog. I terminal 1 finder du togstationen, hvorfra du kan tage S-Bahn (S1) til Münchens hovedbanegård. Turen fra lufthavnen ind til centrum med tog tager omkring 45 minutter.  

Fra Münchens hovedbanegård er det muligt at skifte til en lang række regionaltoge, hvis du skal til en anden by i Tyskland.   

Bus 

Foretrækker du at køre med bus, så du kan kombinere transport med sightseeing, kan du benytte dig af Lufthansas lufthavnsbusser, som kører hvert 20. minut. Turen til centrum tager omkring 40 minutter afhængig af trafik.  

Er du i München på forretningsrejse, kører der også busser direkte ind til byens forretningsmæssige kerne – Messe München International.   

Taxa  

Hvis du foretrækker at tage en taxi, så finder du taxaholdepladsen uden for terminal 1.

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Aalborg Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser Aalborg München i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Aalborg LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde eller komme hurtigere til gaten.

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig