Fly Aalborg Montpellier

Book fly fra Aalborg til Montpellier i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Aalborg til Montpellier i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Aalborg og Montpellier, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Book fly Aalborg Montpellier – Værd at se

Brug nogle dage i den gamle middelhavsby Montpellier, når du besøger de sydfranske. Der er en hyggelig atmosfære i byen, hvor størstedelen af husene er mere end 500 år gamle.   

Spadser en tur i den gamle bydel  

En oplagt måde at opleve byen på er til fods, som byder på en historisk bykerne fyldt med gamle middelalderlige gyder, små gader og flotte palæer. Start ved Place de la Comédie, som er placeret foran Montpelliers storslåede operahus og teater. Gå herefter ned til Rue de la Loge og Place Jean Jaurés, som er fulde af liv både i dags – og aftentimerne. Her vil du opleve et stort marked, hvor du kan købe alt, hvad hjertet begærer ligegyldig om du er på udkig efter råvarer, smykker eller tøj. Når mørkedet falder på pibler cafeer og restauranter op, og en skønt måltid kan nydes udendørs.   

Botanisk have 

Frankrigs ældste botaniske have finder du i Montpellier, en have hvis historie startede tilbage i 1593.   

Mikvé  

I Montpellier finder du også de jødiske bade Mikvé, som har rødder helt tilbage fra det 13. århundrede. Formålet med mikvé er rituel renselse. I Montpellier har du mulighed for at se en af de ældste og bedst bevarede Mikvé i Europa. Desuden har det jødiske samfund spillet en stor rolle i udviklingen ad Montpellier, det er derfor også interessant at se, hvis du ønsker at få en bedre forståelse for byens historie.  

Vil du have endnu mere inspiration? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor alle vores bedste rejsetips til Montpellier er samlet.

Transport fra Montpellier-Méditerranée Lufthavn  

Montpellier lufthavn er placeret mellem Provence og Catalonien kun 7 km fra centrum af Montpellier, det er derfor utroligt let at komme fra lufthavnen ind til byen.  

Taxi 

Ønsker du at komme hurtigt og nemt til dit bestemmelsessted, kan du tage en taxa direkte fra lufthavnen. Taxaholdepladsen finder du ude foran terminalen.   

Bus  

I lufthavnen finder du flere busruter, der enten kører ind til centrum af byen eller andre byer i området.   

Biludlejning  

Vil du opleve mere af Sydfrankrig end blot Montpellier? I så fald er det let at leje en bil i Montpellier lufthavn. Det er dog en god idé at booke bilen hjemmefra, da du på den måde både sparer tid og penge. Book en bil til din ferie i Montpellier

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Aalborg Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser Aalborg Montpellier i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Aalborg LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde eller komme hurtigere til gaten.

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig