Fly Aalborg Malmø

Book fly fra Aalborg til Malmø i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Aalborg til Malmø i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Aalborg og Malmø, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Fly Aalborg Malmø og oplev det sydlige Sverige

Malmø har et rigt kulturliv og der er masser af aktiviteter for dem, der ønsker at opleve det. Blandt andet afholdes Malmøfestivalen årligt i august – en uge fyldt med dragebådskonkurrencer, koncerter, shows, dans, teater og meget mere. Alle koncerter er gratis, og der er mange parker i Malmø, hvor man kan hænge ud. Den største er Pildammsparken, som er en smuk park på 45 hektar og som ligger omkring en sø.

Fly Aalborg Malmø og oplev Sveriges tredjestørste by, som længe har været en industri- og handelsby af betydning. I dag tiltrækker Malmø Universitet studerende til byen, samtidig med at nærheden til København og dannelsen af Øresundsregionen gennem Øresundsbroen giver en nærhed til Europa, som ikke tidligere har været der.

Kommunen markedsfører sig selv som ”mangfoldighedens og mulighedernes by”. Passende nok, da der bor mere end 160 nationaliteter i kommunen, som sammen taler mere end hundrede sprog. Det bedste sted at opleve denne internationale stemning er ved Möllevångstorget, som er en dynamisk del af byen og helt sikkert har noget for enhver. Fly Aalborg Malmø og oplev den skånske by.

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Aalborg Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser Aalborg Malmø i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Aalborg LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde eller komme hurtigere til gaten.

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig