Fly Aalborg Dubrovnik

Book fly fra Aalborg til Dubrovnik i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Aalborg til Dubrovnik i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Aalborg og Dubrovnik, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Fly Aalborg Dubrovnik – Værd at se

Oplev Kroatiens kulturelle kystperle Dubrovnik. Det er en af Europas smukkeste byer, og bestemt et besøg værd, hvad end du er til badeferie eller en ferie med mad og kultur i højsædet.

Dubrovnik byder på alt lige fra spændende historie til lækker mad, en gæstfri befolkning og fantastiske strande med azurblåt vand.  

Sponzapaladset 

Sponzapaladset fungerede tidligere som toldhus, men er i dag omdannet til museum, hvor du kan høre om Dubrovniks forsvarere.   

Rektorpaladset 

Paladset der oprindeligt blev opført som bolig for Dubrovniks skiftende rektorer og sæde for regeringen. 

Gåtur på bymuren 

Når du besøger Dubrovnik, må du ikke snyde dig selv for en gåtur på Dubrovniks to kilometer lange bymur, som blev opført i perioden 1100–1600-tallet. Den imponerende bymur er et godt sted at begynde sin rundtur i Dubrovnik. Fra bymuren er der en imponerende udsigt ud over de karakteristiske rødbrune terrakotta tage, Lovrijenac fortet og ikke mindst det azurblå Adriaterhav.  

War Photo Limited 

War Photo Limited er et lærerigt museum, hvor du på en enkel og hudløst ærlig måde får indblik i krigens grusomheder. Museet har specialiseret sig i billeder fra krigshærgede lande verden over. Her vil det eksempelvis være muligt at se billeder fra krigen i Kroatien og det tidligere Jugoslavien.

Vil du have endnu mere inspiration? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor alle vores bedste rejsetips til Dubrovnik er samlet.

Transport fra Dubrovnik Lufthavn 

Dubrovnik lufthavn er placeret cirka 20 km fra centrum af Dubrovnik, og er som de fleste andre lufthavne i Kroatien forholdsvis lille. På trods af lufthavnens størrelse finder du dog en kiosk, kaffebar, vekselkontor, bank, adskillige bankautomater og selvfølgelig en duty free shop til de internationale turister. 

Taxa

Vil du hurtigt og nemt ind til centrum af Dubrovnik, kan du tage en taxi. Det tager omkring 25 minutter. 

Bus

Du kan også benytte en lufthavnsbus til at komme fra lufthavnen ind til centrum. Busserne afgår kort efter flyenes ankomst, og fra byen kører de to timer før internationale flyafgange og halvanden time før nationale flyafgange.  

Biludlejning

Vil du opleve et større område af Kroatien, kan du med fordel leje en bil i lufthavnen. I lufthavnsterminalen har de fleste internationale samt lokale biludlejningsvirksomheder bemandede kontorer. Hvis du ønsker at leje en bil, vil vi anbefale dig at booke den på forhånd, så den står klar, når du lander i Dubrovnik lufthavn. 

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Aalborg Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser Aalborg Dubrovnik i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Aalborg LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde eller komme hurtigere til gaten.

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig